miercuri, 8 septembrie 2010

Mă mut

Am început să scriu pe blog fiind inspirat de miclowan. El avea deja unul, iar ideea mi-a surâs. Ulterior, am considerat această activitate ca fiind un antrenament (pseudo-)literar, menit să mă ajute la admiterea la Facultatea de Jurnalism. Naivitate.
  
Am vânat traficul şi mi-am atras, la un moment dat, un "public" destul de numeros. Ulterior, frenezia mea s-a evaporat, căci nimereau pe blog, din pură întâmplare, tot felul de neregăsiţi care deveneau şi mai debusolaţi în contact cu metaforele mele de tăietor de lemne.

Rezultatul sictirului meu a fost pierderea constantă a traficului, ceea ce m-a bucurat nespus. Crescuse media de inteligenţă a vizitatorilor, o medie care, în momentul de faţă, mă mulţumeşte şi chiar mă complexează.

Şi nu sunt ironic.

Nu mă mai identific cu ceea ce scriam înainte pe blog, iar stilul mi se pare penibil şi naiv. Prin urmare, simt nevoia să mă distanţez puţin de acele meleaguri. Scriam execrabil. Acum scriu doar prost. În momentul în care o să simt c-am trecut la următoarea treaptă, cea a mediocrităţii, mă voi muta din nou.

3 comentarii:

miclowan spunea...

SsSssSSsS poţi să te muţi, vin după tine :)

puisorul cufurit spunea...

Miclowan: OooOooOooO Thank you, my friend.

Anonim spunea...

http://sphreedom.blogspot.com/