joi, 22 aprilie 2010

Să injectăm găina cu slănină!

Occidentalii au, în majoritatea cazurilor, ditamai bugetele de cercetare. Prin urmare, ei trebuie să cheltuie banii respectivi. Cei mai prolifici se dovedesc cercetătorii britanici care sunt foarte creativi în elaborarea proiectelor.

Însă neamţul e neamţ. El face cercetări palpabile. El vrea să măsoare. El vrea să ştie cât şi cum.

Aşa că s-a apucat să le măsoare europenilor sculele.

Conduc francezii. Următorii sunt suedezii, estonienii, bozgorii şi italienii.

Românii sunt pe locul 12.

Ultimele cinci locuri sunt deţinute de către spanioli, finlandezi, englezi, irlandezi şi (ultimii, dar şi cei din urmă) falimentarii cei de toate zilele, grecii.

Speculez.

Îi respectam pe irlandezi. Au stat atâta timp lângă imperialiştii ăia englezi şi nu s-au lăsat cuceriţi până la capăt. Au tras întotdeauna bine cu arcul. Şi-acum mai fac minuni prin Belfast.

Dacă erau mai dotaţi, probabil se apucau de pus coadă la tigaie şi şi-ar fi băgat p*la în mişcarea de rezistenţă. Deci toată rânza lor nu se datorează patriotismului dement.

Despre greci se spune că stau toata ziua cu p*la la soare.

Greşit.

Alte speculaţii?

P.S.: O aştept şi pe Oana să mă atace şi să râdă de mine că fac parte din naţia de pe locul 12. Sper că frenezia ei blogosferică se va menţine la fel de vârtoasă. Promit c-o să tac! :P

10 comentarii:

Oana spunea...

My little rabbit, "frenezia mea blogosferica" nu se poate mentine la fel de "vartoasa" fara raspunsurile tale :D

PS: nu pot rade de tine ca faci parte din natia de pe locul 12, pentru ca ma copleseste compasiunea fata de complexele care ti-ar putea surveni din pozitia nefavorabila.

madlenec spunea...

OMG!!! Nici aici nu scap de brits in cercetari? De ce ai vrut sa vorbesti anyway de acest subiect? Te apasa ceva? Simti nevoia sa te destainui noua, CITITOARELOR (din cate vad). Totusi din subiectul domniei tale nu sesisez ordinea 12: 12 din cat sau mai bine zis 12 din 13? Naspa atunci. Sunt curioasa care dintre romanasii nostri au participat la studiu... (pacat ca aici nu ai emoticoane ca as fi folosit vreo doua mai zemoase ca sa sugerez feelingu')

Eci si Cami spunea...

Salutari ! Va rog sa va inscrieti din nou pe google friend conect pentru ca din motive tehnice a trebuit sa schimb blogul. Am inceput sa transfer posturile de pe vechiul blog si in curand va fi exact asa doar numele schimbat ! Sper sa va amintiti despre cine e vorba sunt vechiul http://iosiftreufrienforever.blogspot.com Scuzati pentru deranjul facut !

puisorul cufurit spunea...

Madlenec: Naspa de cine? De noi sau de voi? Si da, ma apasa. Am un complex care ma doare.

madlenec spunea...

Draga, daca stam (si culmea, unii chiar asta fac prin natura meseriei) si analizam chiar toate vorbele care ne ies din buchon o sa vedem cate complexe pe metru'patrat descoperim la fiecare :), dar mai mult intrebarea era oare cine a participat la acest studiu ca materie prima (adik nu cred ca este chiar f complex si complet facut: trebe esantioane de moldoveni, de ardeleni, de munteni, de...specia aia mai deosebita de bucovineni :))). Complexele dor?

puisorul cufurit spunea...

Madlenec: Dor. :(

Maria-Denisa spunea...

Dragul meu, raspunsul tau simplu si fad si anume "dor" mi-a starnit o compasiune cu ADN matern. Dar eu vreau sa-ti etalez jumatatea plina a paharului. In primul rand, femeile nu sunt atat de ahtiate dupa marime, cum cred barbatii. Ipoteza "nu exista placere fara durere" e falsa. Basme romanesti...In al doilea rand, studiile astea facute public asa gratuit nu-mi inspira foarte mare incredere. Le asociez cu revistele de scandal. Ma surprinde ca cineva plateste pentru rahaturile astea. Pe cine intereseaza cu adevarat speculatii de genul asta? Mi se pare ca sunt facute din rautate, cu directie catre discriminare si cu o mare doza de oligofrenie infantila.

puisorul cufurit spunea...

Maria-Denisa: Daca m-ai cunoaste, mi-ai sesiza umorul. Oricum, iti multumesc pt ADN-ul matern. :D

boldea cel de 35 spunea...

pai si terente?

YukiAme spunea...

maria-denisa: ba conteaza si aia.
boldea's happy wife :D