vineri, 16 aprilie 2010

Lisandra misandra

Femeile fără traume nu pot fi feministe, pentru că n-au de ce să fie. Nu le-a deranjat nimic referitor la rolul lor, nici măcar în mod inconştient.

Din ce văd eu privind în jur, majoritatea feministelor:

Au avut taţi autoritari, iar feminismul este o reacţie împotriva lor. Se manifestă inconştient ca o ieşire de sub tutela tartorului din casă.

sau

Sunt nişte urâte care n-au avut succes la bărbaţi decât în imaginaţia lor demnă de "vârsta Barbie". Tocmai de aceea şi-au dezvoltat un foarte drăguţ mecanism de apărare, deoarece rolul de naşpete le face să se simtă naşpa.

Grasele sunt grase pentru că (cică) se simt bine aşa cum sunt, şi nu pentru că nu sunt în stare să slăbească. Feministele n-au gagii pentru că (cică) lăbarii nu le merită şi nu sunt în stare să înţeleagă complexitatea fiinţei feminine.

Au tendinţa de a vedea discriminare acolo unde nu este, iar bărbaţii sunt întotdeauna porci sau misogini. Dar dacă un bărbat le tratează în mod diferit, dar în sens pozitiv, li se pare că în sfârşit au întâlnit un domn, şi nu un bărbat care, în esenţă, face o discriminare de sex (pozitivă sau nu).

Avântul ăsta misandric mi se pare cretin.

7 comentarii:

Crin spunea...

nu-i neapart sa fie un tata autoritar, poate fi si o mama autoritara pe care s-o urmeze ca exemplu..

oricum, curentul asta feminist.. nu stiu daca miroase a bine intru totul, sunt unele roluri care n-ar trebui inversate

sa feminismul e un refugiu pentru insuccese.. e normal, cum e si misoginismul, fiecare isi explica rateurile cum poate

alex spunea...

misoginule! =))

puisorul cufurit spunea...

Crin: Of course. Desi ma gandesc ca o mama autoritara poate avea o fiica autoritara daca e luata ca exemplu. Si nu o fiica feminista. Feminismul mi se pare un mecanism de aparare impotriva barbatilor. Nu cred ca o mama autoritara si-ar fi adus aportul la frustrarea fiicei in directia asta.

Alex: Sunt nationalist atunci cand alte popoare sunt nationaliste cand vine vorba de romani. Asa e si cu misoginismul. Sunt misogin ca o reactie la lisandriile si misandriile unora. Ma apar cum pot si, in general, o fac eficient. :))

alex spunea...

probleme cu sexul frumos?

puisorul cufurit spunea...

Alex: Da. La seminarii in care ma trezesc ca-s singurul baiat si-n care se vorbeste aberant despre feminism in publicitate.

Anonim spunea...

nu i adevarat. feminismul se invata. daca te trateaza toata lumea ca pe o victima o sa tipi ''abuz'' mereu. chiar nu cred ca e ceva psihologic la mijloc. io s femeie de ex si nu cunosc ceva mai stupid decat feminismul. de aia imi e greu sa cred ca ar avea motivatii din astea

Anonim spunea...

oh right. si am uitat sa zic..feminismul e putere. e ca orice alt fel de putere. si femeile de fapt sunt in cursa pt putere mult mai mult decat barbatii. seductia e o forma de putere de ex.