miercuri, 31 martie 2010

Salvati Vama Veche!

In Vama Veche, mizeria era confundata cu nonconformismul, deoarece se ascundea sub umbrela acestuia.

De cand nonconformismul s-a mutat prin Delta, s-a imbracat in hainele unor batranei nevinovati sau s-a urcat la volanul unor masini de cocalari, mizeria se numeste mizerie.

Vama Veche n-a avut nevoie sa fie salvata pana in momentul in care s-au gandit unii sa organizeze un festival distructiv pentru salvarea ei.

5 comentarii:

Anonim spunea...

amin..no comment..am vazut cu ochii mei puterea distructiva a acestui misterios festival..ce sa ii face..ah da chiar..ce faci pe 1 mai? nu mergi in vama ? :)) ..semnat roacheru'

puisorul cufurit spunea...

Roacheru': Roachereeee, normal ca merg in Vama. Ma gandesc ca si tu cu Ogi, Misha si Cristi. O sa fim gasca mare. Mai vin si de-ai mei... Nebunieeeee!

Iosif spunea...

Este un post foarte frumos dar ma intreb nu ar trebui salvata Romania ?
Poate chiar si ca mentalitate ...
Salutari all !

madlenec spunea...

Vama ca si Delta (si de fapt ca intreaga zona de apa pentru turisti) n-au nevoie sa fie salvate; se salveaza singure (vezi disparitia pe principiul "incet dar sigur" a litoralului nostru). Muntii n-au nevoie de salvare caci se salveaza tot singuri (vezi macinarea continuua de pietris si pamant cu tot cu casele construite). De fapt intreaga planeta se salveaza singura, scuipand din cand in cand fenomene cutremurator de distructive. Publicitatea nu face decat ca acel ceva sa devina gretos de comercial in final uitandu-i sensul si menirea originara. Cu toate ca sunt (cica pe la altii) si situatii pozitive, de pe urma carora toti au de tras numai foloase, chiar frumoase. De ce nu s-ar fi putut transforma si litoralul nostru intr-un mic si senzul Saint Tropez?
Sa pasteti sanatosi.

puisorul cufurit spunea...

Iosif: Nu. E funny.

Madlenec: Vama n-o sa se salveze singura. Vama o sa se schimbe. Si eu oricum nu vreau s-o salvez. Prefer sa migrez catre alte locuri atunci cand n-o sa ma mai regasesc deloc in Vama.