vineri, 29 ianuarie 2010

Despre porci

Se ştie că tramvaiul manifestă o mişcare rectilinie, nu şi uniformă. Prin urmare, el poate accelera sau încetini (în principiu) după bunul plac al vatmanului.

Intersecţia dintre Ceahlăul cu Virtuţii. Tramvaiul e în staţie, imediat înaintea intersecţiei. O maşină vrea să schimbe sensul şi stă frumuşel pe linie. Se face verde pentru tramvai, vatmanul vede maşina că stă pe linia lui, dar accelerează ca să-l buşească pe şofer. I-a făcut curul acordeon. "Dar nu ştii, nene, că n-ai voie să stai pe linia tramvaiului? Altădată să nu mai stai!"

Azi eram în 41 şi s-a întâmplat aceeaşi chestie.

Se ascund după lege şi se manifestă.

Să nu-i aştepţi noaptea, la intrearea în bloc, şi să-i ajuţi să mănânce bocanci până li se strepezesc dinţii?...

5 comentarii:

YukiAme spunea...

Andrei, sunt doua fete: e ok daca stai frumos si astepti sa schimbi sensul si treb sa calci linia de tramvai, ca n-ai incotro, dar pe bune, eu m-am saturat de toti nesimtii care merg pe lnia de tramvai ca nu le mai ajunge strada, ca e trafic de faci un drum de 10 min intr-o ora si daca si-ar mai lasa naibii masinile acasa si ar lua si ei naibii tramvaiul s-ar circula un pic mai bine.

puisorul cufurit spunea...

Yuki: Oamenii aia stateau frumos si asteptau sa schimbe sensul. Am scris despre situatiile in care tramvaiul e oprit, vede masina ca sta pe linie si o buseste intentionat.

YukiAme spunea...

da, aici a gresit tramvaiul, de acord cu tine si stiu cat de nesimtiti sunt si soferii de ratb.
dar, la fel de nesimitit sunt si soferii auto si cand zilnic in trafic ai parte de nesimtirea celor din urma, cred ca-i apuca panadliile pe aia de pe tramvai.
cu alte cuvinte, poate exista circumstante atenuante.

puisorul cufurit spunea...

Yuki: Sau nu. Frustrati ar trebui sa fie aia de pe autobuze, nu aia de pe 41 (care are linia lui si nu e deranjat de nimeni).

Lyna spunea...

:|