marți, 15 decembrie 2009

Afară linge

Când eram la cealaltă facultate şi studiam minţile umane, eram şi eu, ca tot omul, bagat pe grupul de Yahoo al facultăţii. El funcţionează şi astăzi, mai ales pentru anunţuri de genul "Angel abundia îţi vrea binele", "Parfumuri preţ mic, cu factură", "Închiriez apartament cu două camere", "Pisoi blând caut stăpân grijuliu" şi "Atelier de iniţiere în shamanism".

Acesta este meniul de astăzi. Mâine, mai vedem.

...

A nins. Prima zăpadă serioasă a Bucureştilor.

Autorităţile au fost luate prin surprindere.

De câte ori se schimbă vremea, bucureştenii suferă amarnic. Ei sunt nişte fiinţe plăpânde, făcute la incubator. Parcă ieri ar fi ieşit din găoace.

Şi, vorba lui Dan, ei nu ştiu să conducă.

Ninge, trafic blocat, morţi, răniţi şi victime colaterale. Se dau şoferii cu maşina şi nu mai apucă să strige "Pârtieeee!", oamenii alunecă pe stradă şi-şi rup vreascurile sau fac contuzii cerebrale pentru că dau cu mufa de gheaţă.

Plouă, trafic blocat, morţi, răniţi şi victime colaterale. Apare fenomenul de acvaplanare şi se buşesc maşinile una în curul celeilalte, oamenii se udă şi răcesc sau fac reumatism de la atâta umezeală.

E caniculă, morţi, răniţi şi victime colaterale. Crapă de venă spartă sau stop cardiac, se deshidratează, transpiră şi put.

Bucureşteni...

P.S.: Postul de faţă este un pamflet. Cu toate acestea, aştept înjurături cărora nu le voi da accept. Dacă nu vă convine, faceţi-vă blog şi înjuraţi-i pe olteni, moldoveni, ardeleni, bucovineni, pe Ronaldinho, pe Paulo Chelio, pe Pleşu, pe Tamango şi pe Radio Guerilla. Şi pe cine mai vreţi voi.

8 comentarii:

NaziChick spunea...

in schimb noi moldovenii ne adaptam din mers oricaror situatii:)))

denny spunea...

Moldovenii ca moldovenii, da' să vedeţi chitilenii! :))

puisorul cufurit spunea...

NaziChick: :D

Denny: O, nu, mila... Stim: Iisus a mers pe ape, Chuck Norris a mers pe Iisus iar chitilenii au mers pe Chuck Norris.

NaziChick spunea...

:O:O
exista cineva mai tare ca chuck?:)))

puisorul cufurit spunea...

Nazi: Da, chitilenii.

denny spunea...

Da, asa este. Si chitilenii l-au invatat pe Chuck Norris tot ce stie, mai ales cum sa tranteasca usile rotative cand se enerveaza. :)) Suntem poporul ales!

puisorul cufurit spunea...

Denny: Bucovinenii sunt poporul ales! Voi veti munci pentru noi.

NaziChick spunea...

si romascanii pot fi secretarele poporului ales?:)))ca'stem vecini acolo