vineri, 23 octombrie 2009

Cum face pisica? Miau!

Haideti sa ne coplesim reciproc. Noi privim la tine, tu privesti la noi si "te-ntorci inapoi", "nu trebuie sa fii inteligent ca nenea ala... cum ii zice... haideti ca-l stiti... ala cu mustata... asa, Einstein!", asa ai spus, cuvânt cucu vânt, sunt vorbele tale, bietul Einstein, daca pentru acest lucru este el renumit, pentru o mustata pe care pana si Valentin Stan o poarta cu mandrie, totusi insuficienta si nici macar necesara pentru un renume mondial, tu ce naiba cauti acolo, la catedra, draga mea cacofonica cu ochii ca catifeaua si buzele ca carameaua?

A venit toamna. Pasarile calatoare pleaca in tarile calde. Norii plumburii se afla sus pe cer. Taranii culeg roadele pamantului cu multa harnicie. Frunzele copacilor ingalbenesc si cad una cate una pe pamantul moale. Pasii copiilor fosnesc pe covorul de frunze. Un vant rece bate dinspre miaza-noapte iar copiii ies zgribuliti de la scoala. Insa bucuria venirii toamnei este atat de mare! Pregatirile pentru venirea iernii sunt in toi. Ce frumoasa este toamna!

Deci, sa recapitulam pe scurt: Cosorul lui Moceanu a fost inventat de Moceanu. El se compune..." "...din doua parti", se auzira deodata vocile ascultatorilor. Încantat si surprins, individul surase în sine. "Partea lemn..." zise el... "...oasa", îl completa auditoriul... "si partea fier..." "...oasa", se ridicara vocile noastre. "Domnilor, exclama individul (si îsi propti o clipa barbia în piept de satisfactie), e o adevarata placere sa ai de-a face cu intelectuali."

Aprofundare. You can call me "master".

3 comentarii:

Rozalia spunea...

cat de random sunt toate alea =))

puisorul cufurit spunea...

von Rozenhaben: Random? Mie mi se par din acelasi registru. :D

Anonim spunea...

deci... esti dus rau