miercuri, 15 iulie 2009

Mr Bean si ouale de aur

In Bucuresti fiinteaza cu spor o firma privata de securitate, pe nume Scorseze Security, a carei unica cerinta de angajare pare sa fie inaltimea, probabil peste 1,80. Aceasta firma de securitate se comporta precum o closca cu pui, adunand sub aripa sa protectoare toti alcoolicii anonimi sau consacrati pe plan inter-stradal, toti nefericitii batuti de soarta si de femei, precum si toti indivizii care n-au gasit de lucru nici macar la o fabrica de conserve de peste, sectia eviscerare.

In timp ce prin Crangasi am dat nas in nas cu un aspru individ cu privire de otel, care-si purta cu mandrie uniforma din dotare si care isi tara dupa el piciorul stang, dovedind probleme de relationare cu partea materna, in metrou am fost pazit de un individ care semana perfect cu Mr. Bean.

Doar ca avea o basca pe cap, un bulan la sold si punea mana, intr-un mod nevrotic, la puţulică, in timp ce privea lasciv in jur si inspirandu-se din realitatea cotidiana, abundenta in sex mai mult sau mai putin frumos. Ma refer la femei.

2 comentarii:

Rozalia spunea...

mah, cateodata mi-e mila de tine...cai ai parte de asemenea specimene... :))

alecs spunea...

scorseze, da... buna firma!

titlul postului face toti banii!