duminică, 21 iunie 2009

Mda.

Exista cateva conceptii pudibonde si ipocrite vizavi de plozi. Conceptii care spun ca toti copiii sunt frumosi, destepti, simpatici si nevinovati.

1. Majoritatea copiilor sunt foarte sadici, pentru ca viata inca n-a apucat sa astearna asupra psihicului lor acea spoiala de cultura fara de care ar ajunge sa manance piftele aruncate la Botosani cu prastia. Iar constiinta lor e praf. Deci copiii nu sunt nevinovati, dar nu pot fi condamnati. Vezi "Imparatul mustelor", William Golding.

2. Exista, fara doar si poate, copii urati.

3. Unii copii sunt foarte enervanti. Cine spune ca toti copiii sunt simpatici, minte. Sau are memoria scurta si nu-si aminteste ca si-a dorit, de multe ori in viata, sa faca braziliana cu vreun plod.

4. Exista copii teribil de prosti. Bineinteles ca nu e vina lor, dar aceasta este realitatea. Pe unii chiar nu-i duce capul.

5. Cand vad un copil român, urât, prost, sadic, dar pe care-l cheama Giovanni, Luigi, Luca sau Marco Francesco, imi vine sa borasc.

P.S.: Iubesc copiii. Pe bune.

6 comentarii:

Lyna spunea...

total de acord cu tine.

adizzy spunea...

acuma si tu ..zicem ca sunt dulci si simpatici toti ..ca na sunt copii inca nevinovati..:) totul depinde de ce si cum ii invata mama..:D
dar ai dreptate uni chiar sunt urati

Raka spunea...

Cauta pe youtube George Carlin, sa vezi ce zicea si el despre copii :))

N-as putea sa va contrazic pe niciunu'. Amandoi aveti acelasi target final al ideii, argumentele voastre sunt complementare :) Si n-ar strica de completare, daa permiti :)

Rozalia spunea...

=)) (good facts, very good!)

puisorul cufurit spunea...

Lyna: :D

Adizzy: Foarte urati. Si grasi. :))

Raka: Chiar o sa caut. :)

Rozalia: Thank you, lady. ;;)

andra/pingu/salajean bici spunea...

eu ii urasc...sa moara:))...in frunte cu tine desigur:D