sâmbătă, 27 iunie 2009

Furtuna din Radauti

Radautiul e un orasel simpatic, situat la granita cu Florida. Cand treci podul Vladichii, ajungi la Miami Beach. Iar dincolo de 1 Mai si de toloaca dinspre Fratauti, veti gasi Mexicul si niste ciobani in sombrero pascand o turma de capre.

Probabil aceasta este cauza din care s-a abatut, pe data de 23 iunie a.c., o tornada asupra orasului. N-a smuls vacile din radacini, dar copacii din grajduri s-au ridicat la cer. Babele plangeau, copiii urlau, acoperisurile se zvarcoleau in aer iar pocaitii s-au apucat sa se roage, zicand ca vine apocalipsa si c-o sa ne ia dracu pe toti, numai pe ei nu.

Ce-a ramas dupa furtuna, veti vedea imediat.Bai radautenilor, va spun eu ce s-a intamplat: v-a batut d-zeu ca sunteti hapsani! Nu va mai ajunge! Umblati toata viata dupa avere, atata stiti sa faceti! Zicea bine nebuna de pe Lipscani: vine apocalipsa!

Stiti solutia, nu?

Mancati usturoi!

4 comentarii:

Pitu spunea...

Frumos, multa verdeata (era) pe-acolo. Tipu' de la 2:15 pare a numara cioburile :D saracu'.
Fusesi marti pe la 12 jumate (am facut reconstituirea)in metroul Eroilor -> Gara de Nord? Aplecat in fata pe scaun si cu castile in urechi?
Vezi ca ai scris "vezi vedea" :p Subconstientu asta...

Rozalia spunea...

si totusi.... anybody dead? nu? atunci nu e apocalipsa.. mai asteptam...

puisorul cufurit spunea...

Pitu: Da, magnific cu-atatea frunze. :)) Am rectificat. Subconstientul a fost pus la punct. :))

Rozalia: Cred c-au mancat, totusi, usturoi. La noi, in Bucovina, usturoiul e la mare conste. De-aia o sa crapam ultimii pe planeta. :))

Azomiss spunea...

Tu esti din Radauti?