duminică, 7 iunie 2009

E BA sau e da?

Astazi se merge la vot.

Poate se va schimba ceva. Aceeasi Marie isi va pune alta palarie si va defila cu tot atata aroganta printre muritorii de rand. Care au incredere in politicieni. Sau care se duc la urne ca sa dea un vot negativ, resimtind pana-n strafunduri datoriile si responsabilitatile cu care ne investeste nea Traian.

Lipsa de ocupatie.

Am vazut fotografia asta pe ralitatea.net. Este una dintre cele mai elocvente fotografii care mi-au iesit in cale in ultima vreme. Va rog sa faceti abstractie de faptul ca individul, demn de tot respectul, doarme sub un panou electoral cu PSD si PC. Important este faptul ca doarme sub un panou electoral. Ce poate fi mai sugestiv?


Poate un gang-bang cu EBA pentru trei voturi. In acest caz, m-as duce si eu la vot. Ia sa vad, vor politicienii sa-i votez cu adevarat?...

Am o melodie pentru voi. Una trista, pe care o asociez cu realitatea romaneasca si penibilul politicului mioritic. E o melodie din coloana sonora a lui "Black Howk Down", filmul ala american, propagandistic si patriotard. Realizat binisor, de altfel.


Un comentariu:

adizzy spunea...

nu stiu de ce dar cand apar prima data elicopterele si vocea feminina..ma iau fiori..e superba melodia ..mulumtesc de share...romania nu mai are rost sa zicem nimic...stim unde traim din pacare