marți, 16 iunie 2009

Deontologic, nu?

Mi se par deosebit de simpatici acei cretini care cred ca politia nu-i prinde pe smecheri din cauza incompetentei profesionale, a lipsei unor dotari de top sau a faptului ca smecherii sunt mult prea smecheri ca sa se lase prinsi.

Unii dintre acesti cretini stau la catedra si formeaza competente in diferite domenii.

Asa cred ei. Si, crezand asta, mai sug niste bani de la minister.

Eu stateam odata la o masa cu niste politai. La aceeasi masa stateau si niste mega-smecheri. Li s-ar putea spune si interlopi. Cel putin unul dintre ei era cautat, oficial, de politie.

Vin berile, se ciocneste, se fac urari de sanatate, de bani multi si femei bune, se spun bancuri, se rade, se barfeste si se pleaca acasa.

In mod sigur, nu-i asa, politaii s-au pus bine cu smecherii ca sa-si creeze mai tarziu ocazia de a-i prinde... Si-atunci o sa fie vai si-amar de cururile lor grase de interlopi. O sa fie batuti la talpi cu vâna de bou.

Bai, dar si Icsulescu asta, chiar n-are el ce face? Confisca el marfa de atatea buşoane de la ala?... Cata lipsa de ocupatie sa ai?!? Oare de ce nu vrea si el sa traiasca bine?... Asa-i trebuie, frate! Ce crede el, ca ocupa functie daca-i arde pe şmenari??? Ia mai da-l ma in p*la mea, ca nu asa se face!...

Ah, am uitat: citam din gura unui purtator de galoane platit din banii nostri.

Niciun comentariu: