miercuri, 1 aprilie 2009

Principatul de Stanckenstein

Am o leapsa de la Regatul Unit al Boldeiviei si Yukiland, prin care sunt indemnat sa ofer opiniei publice :)) detalii privind Principatul de Stanckenstein.

Limba oficiala: stancia vulgara.

Bautura de stat: berea, frate.

Steagul: un smirghel pe-o carpa alba. Sau dalta si ciocanul. Orice asemanare cu anumite simboluri arhicunoscute este pur intamplatoare.

Cum arata Principatul de Stankenstein: prafuit. Are cada in hol, in baie nu exista decat WC-ul, iar daca locuitorii vor sa se spele, au la dispozitie un lighean sau niste prieteni primitori.

Mancarea oficiala: rabdarea.

Sportul national: sexul. Ha ha, am vrut si eu sa fiu arogant. Nu este sexul. Este cursa de 10 metri cu obstacole constand in scule de tot felul, galeti cu nisip, masinarii bizare si fire electrice. De electrocutat prosti.

Alte precizari: Principatul de Stanckentein sufera, in fiecare zi, o multitudine de modificari, atat la nivel de infrastructura, cat si la nivel de cultura si mentalitate. Daca, momentan, arata ca Germania de dupa Razboi, in curand va fi mai cochet decat Dubai-ul.

Ma rog, ce sa zic si eu...

3 comentarii:

adizzy spunea...

hmm la faza cu sportul pot zice ca are o vaga asemanare cu romania noastra :d dar "orice asemanare e pur intamplatoare" :)

YukiAme spunea...

si cam pe cand tai banda?

puisorul cufurit spunea...

Adizzy: Pai intre general si particular va exista intotdeauna o legatura destul de stransa. :))

Yuki: Dupa calculele mele teribil de optimiste, prin toamna. Si dupa ce tai banda, poate ne intrebuintam nitel, cu totii, la o mica betie. Decenta, of course, caci unii oameni sunt deja familisti. :P ;;)