miercuri, 8 aprilie 2009

Despre bolta palatina

Daca ati pune voi gura pe-o... vodca, ce-ati spune despre ea?

Vreti sa aflati ce-ar spune un degustator de vinuri despre asa ceva?... De exemplu, ce-a afirmat un nene, mare degustator, despre produsul X.

Produsul X are o aroma abia simtita, dar complexa, de flori uscate, ierburi, grau, minerale, piper si condimente picante. Pe bolta palatina se simte plin, gras, rotund, totusi un pic crocant, cu arome generoase dulci si iuti, asemanatoare cu impresia lasata de miros, accentuate fiind aromele de grane si iarba de menta. Are un final lung, fin si cald, cu o urma dulce. Este o vodca ultra-premium extraordinara, foarte curata si pura!

Ce parere aveti?

Oare ce-ar spune despre asa ceva un degustator de rahat, adica un ipocrit ordinar care apare pe la televizor si ne vinde noua gogosi de la amvonul sau de politician?

4 comentarii:

Lyna spunea...

funny thing: ieri a trebuit sa mimez bolta palatina in fatza clasei si jumate din colegii mei nici nu stiau ce e nici dupa ce le-am spus ce mimam. si nici macar nu sunt la scoala de arte si meserii sau grup scolar. :-? sad.

Anonim spunea...

Sa spui asta despre vodca e ca si cum ai spune ca elefantul e la fel de gratios la balet ca si prim balerina operei din Romania,vodca e vodca,o chestie tare dupa care te doare capul ca dracu a doua zi,si iti face ficatul sa ajunga in al "9-lea cer".
The Etzc

puisorul cufurit spunea...

Lyna: Tot incerc sa ma gandesc cum ai putut sa mimezi "bolta palatina"? Nu reusesc sa-mi imaginez.

The Etzc: Pentru ca esti un alcoolic fara stil :)) Oricum, in ce ma priveste, exista sortimente de vodca la care organismul meu reactioneaza foarte ok, si sortimente de vodca la care organismul meu s-ar bori si pe sine insusi.

alexandra spunea...

Poanta ar fi fost ca asta descrie o gura de Iancu (bautura cu aroma de cognac) sau o gura de Stalinskaya.