duminică, 5 aprilie 2009

Cu si despre pitipoance

In dupa-amiaza zilei de ieri, o haita de cocalari si de pitipoance, purtand cu totii pantaloni albi, isi puneau celulita-n masina si plecau spre munte. Punctul de pornire era parcarea din fata blocului.

Si-am observat, nu fara uimire (si eu sunt mare dobitoc, "ma mir si respir", ave Chilian!), cum una dintre pitipoancele de companie (ave Radio Guerilla!) a scos o bata de baseball de undeva de langa bacheta din fata a masinii ce urma sa-i ajute in deplasarea lor manelistica si-a asezat-o, plina de meticulozitate, in portbagaj.

Intrebarea mea este urmatoarea: mergeau cumva sa joace baseball?

Voi ce credeti?...

Daca ar fi asezat unul dintre cocalari acea bata de baseball in portbagaj, as fi inteles. Omul e prevazator, are testosteron. Daca cineva il enerveaza pe el (printul palierului pe care habiteaza mancand seminte si scuipandu-le pe scari), scoate bata de baseball si-i crapa capul acelui nefericit care s-a interpus in calea succesului sau de mascul alpha.

E de inteles sa ai o bata de baseball in masina. O sa-mi procur si eu una cat de curand. Laolalta cu alte accesorii. Cate putin pentru fiecare. Caci arsenalul pe care-l am momentan mi se pare destul de saracut in comparatie cu multitudinea de boi care se perinda prin trafic si cu paleta larga de provocari pe care cocalarimea ti le pregateste in fiecare zi. Asta asa, pentru momentele in care nu mai functioneaza instinctul de conservare manifestat prin evitare. De ce sa fie inarmati doar potentialii agresori?

Dar, revenind: ca ce chestie se preocupa pitipoanca de bata de baseball?

Si-acu, un comentariu, cred eu, de bun simt. Exista pe planeta tot felul de femei foarte agresive. Dar care, neavand brandul mare sau neputand da cu pumnul din cauza presiunii sociale care ne apasa pe toti pana la orgasm, isi manifesta agresivitatea in fel si chip. Un mod de a-si manifesta agresivitatea este limbajul vulgar pe care-l "afiseaza". Un alt mod este acela in care se-apuca si barfeste (plina de rautate) pe oricine-i intra ei, rapandulei, in vizor. Etc..

Dar cele mai periculoase dintre femeile agresive mi se par, de departe, cele care-i indeamna pe masculii alpha, la bratul carora se afiseaza, sa-i "futa una lu' ala c-a suparat-o", sa-i dea "un sut in bot" cainelui care s-a apropiat de pudelul lor (asa cum solemn a indemnat o mamica aflata la bratul sotului si tinand de mana un copil, cel mai probabil viitor cocalar sau datator in cap cu bata de baseball) sau sa "ia atitudine" atunci cand cineva indrazneste sa li se opuna in cine stie ce situatie.

Pentru ca, in acel moment, masculul alpha vrea numaidecat sa-i arate scarbei cat de bazat e el, scoate bata din portbagaj si se apuca de facut nazbatii cu ea. Si toate acestea sub privirile stralucinde ale tarfei de companie.

Asta pe langa modul sfidator in care se comporta in viata de zi cu zi, stiind ca va exista intotdeauna un labar care sa ignore felul de rahat in care ea s-a comportat si sa-i ia apararea ca s-o impresioneze cu tenacitatea si cavalerismul sau de suburbie. Pe sistemul "ce-ai ba cu don'soara, snifff, 'ce n-o lasi sa-si ia bilet, ejti jmecher?", chiar daca don'soara n-a stat la coada la casa de bilete iar tu i-ai explicat, politicos, ca regula statului la coada este valabila si pentru proaste.

2 comentarii:

YukiAme spunea...

nici masina nici bata de baseball nu erau ale ei, ci apartineau Indivicului care se indeletnicea cu tinerea de brat, injurarea si fluieratul admirativ dupa respectiva juna, iar aceasta, ca orice femeie care se stiu iubita si admirata, avea grija de sculele barbatului ei, indiferent de scopul acestora.
De aici si grija nemasurata fata de mai sus pomenita unealta, apucatul ei de coada si de cap, atingerea tandra si asezarea frumos ei in portbagaj, caci la urma urmei, nu se stie niciodata unde fac oamenii popas.

Raka spunea...

tocmai pentru' genu' asta de specimene subnutrite intelectual, care stiu ca dreptatea se face pe principiul grobian ("ia musca tu din bata asta, nenicule, sa vedem, mai crezi ca ai dreptate ?!? da?!? mai na odata!") merita sa-ti faci permis de port-arma. Sau sa te-antrenezi pe ei cu echipamentele de AirSoft :) Eu am ajuns la concluzia ca fie el cat de smenar vrea, cand vede luciu metalic al unui SIG, tot se taie, ca maioneza, ca de! nu exista cocalar care sa nu se fi crezut vreodata zmeu si la counterstrike :))