vineri, 20 martie 2009

Felicitari Crinei Popescu!

Datorita Cristanului, am aflat astazi ca exista pe lume o fata pe nume Crina Coco Popescu, in varsta de 14 ani, care a cucerit cel mai inalt munte non-asiatic din lume: varful Aconcagua (6962 m). Fata aceasta a reusit sa faca ceva ce putini alpinisti cu experienta reusesc. A realizat un lucru la care altii abia daca viseaza. Si, da! Ma numar printre acestia din urma.

Este cea mai tanara alpinista care a ajuns vreodata pana suuuus, pe varful Aconcagua. Si este romanca. Si are 14 ani. Aviz tuturor celor care abia se misca de ici pana colo, care-si zdruncina suncile cand urca trei trepte si care gafaie ca un foi de covalie de cate ori se intrebuinteaza si fug 10 metri dupa un autobuz.

Tot respectul pentru fata asta. Daca n-ar fi avut sub 15 ani, cred ca m-as fi indragostit de ea. :))

P.S.: Pasionată de alpinism încă de la o vârstă fragedă, Coco a reuşit, în ultimii patru ani, să-şi treacă în palmares vârfuri renumite din întreaga lume, printre care Dente del Gigante (4.014 m) şi Mont Blanc (4.810 m) din Alpi, Kalapatar (5.545 m) din Nepal, Kazbek (5.047 m) din Caucaz, Damavand (5.761 m) şi Alam Kooh (4.850 m) din Iran. Tânăra alpinistă este însoţită în toate expediţiile de tatăl şi antrenorul ei, Ovidiu Popescu.

Tot respectul!

Sursa: Cotidianul.

Un comentariu:

cristian spunea...

sa stii ca ai dreptate :)