sâmbătă, 21 martie 2009

Despre dive de palier

Ma enerveaza la culme un anumit gen de femeie.

Este acea femeie care arata bine, dupa care barbatii intorc capul pe strada, care s-a obisnuit sa fie curtata si sa i se ofere mereu atentie. Care s-a obisnuit ca fiecare lăbar din jurul ei sa-i faca avansuri. Care s-a obisnuit sa fie pupata-n cur.

Si care, atunci cand intalneste pe vreunul care o trateaza cu cea mai onesta indiferenta (caruia nu-i curg balele din gura atunci cand dumneaei pozeaza in femeia fatala, caruia i se rupe ca pe tipa o cheama Nu-stiu-cum si c-a fost cu Nu-stiu-cine-mare-scula-pe-bascula, care nu sesizeaza in totalitatea fiintei ei decat banalitate si care nu are si nici nu va avea de gand vreodata s-o agate pe aceasta diva de suburbie), tine neaparat sa creada ca el, indiferentul, este indragostit de vreo alta femeie, ca este cuplat sau ca are de gand sa se insoare.

Pentru ca sex-simbolul periferiei din Adunatii Copaceni nu-si poate altfel explica o atitudine de indiferenta din partea lui. Nu admite faptul ca un barbat se poate uita la ea asa cum s-ar uita la tac-su.

Eh, se mai intampla.

4 comentarii:

alexandra spunea...

Si nu a sarit pe tine domnisoara sa te scape de indiferenta ?

puisorul cufurit spunea...

Alexandra: Nop. :))

boldea spunea...

hahaha :))
asa le tratez si eu pe toate astea, de cand ma stiu.

marturisesc ca problema m-a fascinat, cand eram mai mic am fost cu cea mai tare tipa din liceu, doar ca sa vad daca pot. ulterior i-am dat papucii pentru ca imi puteam cumpara un bibelou cu aceleasi calitati dar cu un iq mai ridicat. acum e pitzi de bucuresti, am vazut-o acu vreun an cu un grizonat la brat. ii doresc numa' bine :)

puisorul cufurit spunea...

Alecs: Lasa, mai. Unde dragoste nu e, nimic nu e. In mod sigur il iubeste pe grizonant. E pe baza de iubire.