miercuri, 4 februarie 2009

Despre mai mult decat una

N-as dori sa parasim registrul in care a fost scris ultimul post. De aceea tin sa va anunt faptul ca televiziunea Naţional TV a fost amendată cu 5.000 de lei pentru că moderatoarea unui concurs interactiv a avut o atitudine violentă când invita telespectatorii să participe la competiţie, fapt care putea să afecteze dezvoltarea psihică a minorilor, potrivit Consiliul Naţional al Audiovizualului. (Sursa: Evenimentul Zilei)

=)))))))))))

Si pentru ca ati fost obraznici si i-ati pus piedici Simonei Sensual, pentru ca radeti ca nesanatosii cand vi se spune sa va imaginati ca aspirati cu rectul boabe de orez ca sa faceti sex mai bine, pentru ca va amuzati de statura lui Boc, pentru ca nu credeti in Basescu, pentru ca nu ascultati manele, pentru ca nu va duceti la vot si va ignorati datoriile de cetateni, va prezint un filmulet pe care-l gasiti si pe site-ul mai sus "linkuit":Asa sa va bata Dumnezeu. Obraznicilor. C-o vecina/soacra/nevasta ca asta.

Recomandari catre potul de televiziune National TV:

1. Este evident ca femeia are nevoie de un barbat. Baietii din studio sunt rugati sa organizeze o tragere la sorti cu biletele intr-un fes, in urma careia unul dintre ei sa se sacrifice si s-o satisfaca. Recomand echipament de protectie sau capacitati de bun incasator.

2. Rudotelul este foarte ieftin.

3. Ii recomand chiar si ei un echipament de protectie. Curand se va izbi spasmodic de pereti. Si nu de la orgasm.

P.S.: Daca o aveau nemtii, castigau razboiul.

4 comentarii:

Simona spunea...

Am auzit eu ca Nutricalm-ul face bine :)
Vezi ca ieri a fost senzuala la Maruta, daca nu ai vazut "decretinizarea" da un semn sa-ti dau un link :))

alexandra spunea...

Nu imi vine sa cred ca e pe bune faza. Cred ca e bolnava tipa aia nu nesatisfacuta sexual. Ma sperie.

puisorul cufurit spunea...

Simona: Cu toae astea, tot cretin ma simt.

Alexandra: Si pe mine m-a speriat. Imi inchipui cum erau aia din studio.

ina spunea...

:|
nu...