marți, 16 decembrie 2008

Sa va ia dracu'!!!

Nu stiu daca ati vazut deja filmuletul asta.Nu pot sa nu remarc reflexele yankeului. Exista, insa, si un alt filmulet in care situatia este filmata dintr-un unghi diferit si in care apare si zambetul sfidator al lui Bush de dupa incident.

N-am putea sa urmam si noi exemplu ziaristului irakian si sa procedam la fel cu oamenii nostri politici? Asta daca tot se petrec in Romania, in aceste zile, cele mai hidoase mizerii de pe planeta. Niste mizerii care sfideaza poporul roman. Niste mizerii care-mi insulta mie inteligenta, atata cata este si ea acolo intr-un cap cand cret, cand chel. Niste mizerii care nu fac altceva decat sa-mi intareasca mie convingerea ca minunata noastra clasa politica nu este altceva decat o adunatura de hoti, de bufoni si de parsivi. De doua mii de ori mai hoti, mai bufoni si mai parsivi decat ORICARE amarat care infunda puscaria in acest moment pentru cine stie ce fapta "josnica si care trebuie pedepsita conform legii".

"Sa mergem la vot. Numai asa vom putea schimba ceva. De ce sa voteze altii in locul nostru?"

Futu-va-n cur sa va fut.

5 comentarii:

fratausheanca spunea...

Draga Puisorule, ce mai faci? Nu te-am mai auzit de ... vineri :-?? :)). Uite un link http://mircea-badea.ro/blog/daca-doriti-sa-revedeti/
Sa te boldesti la el cand o sa ai chef, daca nu te-ai boldit deja(scuze de exprimare).
Take care ;)!

Anonim spunea...

mijto..bravo mai puisorule...sunt deacord dar cati pantofi sa ai la ce fauna politica avem noi?

puisorul cufurit spunea...

Fratausheanca: Mersi. Ia sa vedem...

Anonim: A lot of.

boldea spunea...

fratausheanca - ma simt profund insultat de exprimarea ta!

puisorul cufurit spunea...

Boldea: =)))))