marți, 4 noiembrie 2008

Stagiunea de toamna a circului romanesc

Stau linistit, fericit, la biroul meu de-acasa si beau o cafea cu lapte. Printre altele. Si cum stau eu asa, visator, cu fereastra deschisa si ascultand pasaricile cum ciripesc, deodata aud un zanganit de muzica populara si pe Veta Biris facand un apel catre cel de sus: Doamne, ocroteste-i pe romani!

Scot capul pe geam si vad o masina trecand, pe care scrie Iancu Gheorghe-Senator. Aici am o dilema: exista unul al carui nume de familie e Gheorghe-Senator, pe sistemul "Popescu-Tariceanu", sau nenea ala (de la PNG, presupun) vrea sa devina senator?

Oricum ar fi, a inceput circul! Tineti-va bine, tihna somnului candidatilor depinde de voi. Nu-i dezamagiti! Oferiti-le posibilitatea de a se odihni in fotoliile confortabile din Parlament. Fiecare om are dreptul la un somn linistit!

Apelul Vetei Biris catre divinitate este unul cat se poate de nimerit. Vino, Doamne, sa vezi ce-a mai ramas din oameni (in memoriam Vali Sterian)! Si cu aceasta ocazie, ocroteste-ne...

4 comentarii:

Visare spunea...

Mda, ieri a venit o fătucă la uşă şi i-a dat lu' bunică-mea un kg de zahăr, iar pe pachet era lipită poza nu ştiu cărui candidat cu mesajul "un băiat de zahăr ca să îndulcim situaţia" sau ceva de genu' :|

puisorul cufurit spunea...

Doar un kg de zahar? Am auzit de face cu haine, bluze, sticle de ulei... :))

Visare spunea...

Ehee, si cate si mai cate, printre care sortulete cu mesajul 'Cu Tucan nu te arzi" si stampile pe OUĂ cu "Votati Matei primar". Dar astea-s din campania trecuta. Desigur nici n-ai auzit de astia. Mai bine ;)

puisorul cufurit spunea...

Ce pribil... Pt ca, deh, facem parte dintr-un popor de infometati.