joi, 6 noiembrie 2008

Remediu impotriva crizei economice

Cel mai dezbatut subiect al ultimelor saptamani este, de departe, criza economica mondiala. Si vin toti ciumpalacii pamantului pe la toate posturile de televiziune din tara, pe la radio, prin presa, pe bude sau pe meterezele tuturor institutiilor posibile si imposibile si-si dau cu parerea.

Ce este criza economica, de unde ni se trage, cine ne-o trage, cat ne-o mai trage, dar o sa ne doara, dar n-ar fi bine sa ne ungem cu ceva, dar cine ne-a atacat leul, dar de ce ne-a atacat, dar e bine ce-a facut Isarescu, dar Tariceanu e sau nu e de porc, dar o sa avem ce sa mancam, dar ce fac saracii romani din Spania sau Italia?

Nu doresc sa rezum tot ce s-a discutat in ultima vreme pe marginea acestei teme, insa vin c-o solutie. Eu stiu cum ar putea sa scape Romania de criza economica!

Tineti-va bine, sunt un geniu!

Sa ne pocaim cu totii!!!

La modul propriu. Sa boicotam BOR-ul si sa ne pocaim. Ganditi-va! Pocaitii sunt renumiti pentru faptul ca se ajuta intre ei. Pentru faptul ca religia lor ii incurajeaza sa devina bogati, sa fie intreprinzatori, sa se ajute unul pe altul, astfel incat, daca unul din familie e mai sclipitor de felul lui si face avere, ceilalti membri ai familiei ii vor calca pe urme in cel mai scurt timp posibil.

O astfel de mentalitate mi se pare cel mai bun remediu impotriva crizei.

In plus, o familie de pocaiti concepe, in medie, patru progenituri. Prin urmare, tot in medie, in fiecare familie vor exista doi baieti si doua fete.

Fete care vor creste si vor deveni femei. Si vor naste, la randul lor, doi baieti si doua fete. Care vor creste si ele, si povestea poate continua asa la nesfarsit.

Sa zicem ca 35% dintre femeile din Romania sunt potentiale mame. Asta inseamna vreo 3,5 milioane de femei. Daca fiecare va naste, in medie, cate doua fete, in cel mult treizeci de ani numarul de femei care vor putea fi considerate potentiale mame se va dubla. Dei vor fi 7 milioane. Peste 60 de ani, vor fi 14 milioane, iar peste 90 de ani, la finele secolului nostru, vor fi 28 de milioane. Ca numar de locuitori, Romania va intrece cu mult populatia Germaniei, daca-i vom pune la socoteala si pe barbati. Deci va fi cea mai populata tara din UE!

Avand, prin urmare, o populatie mai numeroasa decat cea a Germaniei, mai materialista si, poate, tot atat de eficienta, Romania va putea spera, in cel mult un secol, la statutul de superputere economica mondiala, va deveni motorul eonomiei europene si va avea prim planul in cadrul tuturor organismelor si forurilor internationale. Vom fi mandri ca suntem romani!

Si poate ca vom conduce lumea, rivalizand cu evreii!

Sa ne pocaim, pentru un viitor stralucit al patriei noastre!

P.S.: Nu-i asa ca-s un geniu?

3 comentarii:

boldea spunea...

eu te sustin in greaua ta incercare :)

puisorul cufurit spunea...

Multumesc frumos. :)

Anonim spunea...

pai, da esti un geniu...dar geniul e proportional cu nebunia...asa ca...