vineri, 31 octombrie 2008

Ce să este oare?

A.O. a raspuns unui mesaj pe care l-am postat intr-o zi pe forumul Primariei din minunatul orasel bucovinean. Ar fi frumos din partea mea sa postez pe blog raspunsul cu pricina. Iata, deci, ce ne zice domnia sa:

"Stimate andu, preocuparea ta pentru ceea ce se intampla in orasul nostru este incurajanta si mobilizanta. Mi-as dori ca fiecare cetatean sa fie preocupat de problemele curente si de strategiile de viitor ale orasului. In parcul de la Flacara se executa lucrari de reabilitate, in baza unui proiect aprobat de Administratia Fondului pentru Mediu. Zada, sau laricea este o specie protejata de lege, insa nu se pune problema de a fi taiati asemenea copaci. Au fost taiati doar copacii care prezentau risc mare de accidente, iar taierea lor se face doar in baza avizului emis de ITRSV. Fiecare copac taiat a fost examinat si fotografiat, iar aceste dovezi va pot fi puse la dispozitie daca veti considera necesar.

In baza proiectului, vor fi plantate noi specii de arbori, vor fi reabilitate toate trotuarele, vor fi montate 60 de banci, 55 de corpuri de iluminat si aproximativ 70 de cosuri de gunoi. De asemenea vor fi plantati arbusti si flori. Daca timpul va fi favorabil, firma care executa lucrarile a facut promisiuni ca vom putea sarbatori Ziua Nationala a Romaniei, in noul parc.Va multumesc inca o data pentru interesul aratat si va astept si cu alte intrebari sau sugestii."

Sa dea domnu' sa fie precum afirma nenea asta care a raspuns pe forum, semnandu-se cu numele primarului.

Mi-ar fi placut, insa, foarte mult sa fi raspuns chiar el. Pentru ca trebuie sa fii teribil de tont incat sa crezi ca insusi acest Mesia, ce pretinde ca salveaza orasul din mizeria in care se gaseste, ar fi scris intr-atat de corect dpdv. gramatical. Ar fi avut el tonul acela prietenos? Ar fi avut el, personal, aceasta dorinta acerba de a lamuri un cetatean in privinta a ceea ce se petrece in parcul simpaticului oras bucovinean? Ar fi stiut el ce este "zada, sau laricea"? =))

Multumesc pentru osteneala dv, d-le moderator al forumului sau d-le care esti tu domn si reprezinti cu un succes atat de rasunator PR-ul primariei.

Ce distractiv e cand observi cum lumea devine foarte disponibila la lamuriri suplimentare atunci cand se pomeneste de presa.

Si nu pot sa nu ma intreb cum mi s-ar fi adresat daca m-as fi "semnat" cu "puisorul cufurit". Stimate puisorule cufurit?

Niciun comentariu: