vineri, 12 septembrie 2008

Who is ZU?

Pana a ajuns si la mine informatia, era deja o obsesie nationala. Sunt, uneori, atat de dezinformat...

Este vorba despre ZU. Obsesia nationala ZU. Este o obsesie la scara larga despre ceva ce nu se cunoaste, invaluit intr-o ceata a misterului de s-o tai cucu titul.

Cic-ar fi un post de radio, e si laptele ala de-l beau eu every day in lipsa de-o vaca naturala si-un uger asemenea, exista si un blog in care autorul isi pune aceeasi intrebare pe care si-o pune toata lumea (intrebarea, adica): who is zu, pe sistemul "who the fuck is Alice", stiti voi, cantecelul ala simpatic; cica e si un energizant si cate si mai cate.

Ar mai fi niste guri care vorbeste si zice ca cineva exploateaza aceasta Zu-mania, crescandu-si vanzarile la produsele cu acelasi nume.

Nimic mai fals. Eu stiu cine este ZU!

Atentie domnu' Gadea, atentie! ZU este un extraterestru din familia zuzulienilor. Lorin Fortuna l-a omis; 'geaba esti mare exorcizator profesionist, domnu' Lorin, ca omiti chestii vitale. Dumneata exorcizezi reptilieni si, in timpul asta, zuzulienii te fac pe la spate.

Dupa cum zpuneam, ZU e un extraterestru, neam de zuzulieni, care are cateva caracteristici menite sa-l deosebeasca de oamenii de care in mod abil se inconjoara: e mic, e de sex feminin, vorbeste teribil de mult, e agitat ca pop-cornul in ceaunul bunicii, are priviri demente si te lasa fara vlaga dupa doar cinci minute de pasnica interactiune. Are un sarm aparte si nu-i poti rezista.

Am mai vorbit despre ZU si cu alta ocazie, de aceea cred ca blogul meu este cauza acestei obsesii nationale menite sa inlocuiasca amintirea raposatei Elodia, caci traficul dement de pe blogul cufurit a ajutat in mod substantial la escaladarea acestei obsesii atat de obsedante.

Imi cer scuze.

P.S.: In urma unei prolifice discutii cu ZU (ma simt si eu vedeta, na), am aflat ca zuzulienii nu au un numar fix de ţâţe. Numarul ţâţelor lor diferă in functie de cati pui nasc. Adica ei au, initial, doua ţâţe, dar daca nasc un pui, le dispare o ţâţă. Daca nasc trei, le apare una. Daca nasc zece... Va las pe voi sa va imaginati.

2 comentarii:

Ecologie Umana spunea...

ZUFM.ro

Va fi noul nume al postului de radio al grupului INTACT. Buzdufgan si Morar, Mircea Badea, etc.
29 septembrie 2008 emisie

Lyna spunea...

:)) lorin si zuzulienii. nice post