vineri, 5 septembrie 2008

Mama, I'm scared!...

In perioada comunista securitatea infecta cu scabie scrisorile care mergeau in alte tari si NATO a produs mai multe cutremure in Romania. Tatal meu si multe rude au fost ucise pentru ca eu ascultam vocea americii. Si pe mine au incercat sa ma accidenteze si sa ma otraveasca cu otravuri care produc imbolnaviri.

In decembrie 1989 eram otravit la IUG Galati au fost numerosi tradatori care au incercat sa fuga din tara prin Timisoara. Ei voiau sa faca cunoscute crimele securitatii. Securitatea a inscenat revolutia si l-a ucis pe Ceausescu pentru a evita o publicatie in mass media a crimelor acestora si a motivelor crimelor celor ucisi in Romania si Iugoslavia.

Dupa aceste evenimente nici Nato nu voia sa fie publicate crimele sec pentru ca erau majoritatea cu otravuri care produc imbolnaviri si nu voiau sa fie si ei acuzati de crime. Aceste otravuri sunt: pavation pentru atac de cord, tricloretilen, tetraetil de plumb pentru accident vascular cerebral, CCI4 pentru Ciroza si diabet, Soda caustica pentru cancer de esofag si colon. Metode radioactive pentru leucemie si alte cancere, saruri de aur pentru blocaj renal si altele.

Si au facut propaganda ca exista un virus neexistent care este SIDA pentru ca doctorii care nu sunt colaboratori ai securitatii sa nu banuiasca de aceste otravuri. Impotriva tradarii folosesc ergotamina care a generalizat aparitia monedei euro. Pentru sinucidere folosesc cocaina.

Adica majoritatea care mor inainte de 80 sunt ucisi prin accidente si otravuri scumpind si otravind medicamentele si scotandu-le din fabricatie de mai marii statului indeosebi cei din securitate politie armata justitie pentru ca ei sa huzureasca nestingheritimpartind banii averea functiile statului intre rudele acestora.

Dupa revolutie Nato a inscenat razboaie pentru a-i ucide pe cei care intrau in posesia acestor informatii. Eu de la revolutie am fost mereu injectat cu scabie au produs inflatia si locurile de tip Caritas sa ma jefuiasca din 96 am fost otravit zilnic si am fost pus in imposibilitatea de a gasi sau lucra.

In ultimii 25 de ani au ucis un numar mare de fete si femei tinere din Zorleni jud. Vaslui sa nu ma pot insura si sa faca niste trucuri tiganesti filmate ca motiv sa ma ucida ca as fi mare infractor. Multe persoane au fost ucise privind aceste informatii.

In 1995 a doborat un avion de pasageri la Balotesti pentru a inscena moartea ambasadorului Marii Britanii tot atunci au ucis si pe printesa Diana cand au incercat prin incendierea palatului Bakingam moartea ei.

In 99 in Iugoslavia au pus trei romani sa sparga un magazin si pe un sarb sa ma ucida si am dat mai multe scrisori catre ambasadele din Belgrad si ulterior au produs bombardamente pentru a-i ucide pe diplomati si inchide ambasadele. In 2001 in SUA au fost atentate pentru a-i ucide pe cei care cunosteau aceste informatii.

Produc ploi in oceane cu CO2 si favorizeaza seceta pe pamant sa nu ma pot descurca cu banii de mancare din aceasta cauza s-au scumpit carburantii. Recent au incercat sa ma ucida prin lovire cu o caramida-n cap si prabusirea unei grinzi.

Cutremurele le produc prin explozii nucleare subterane forate si valuri tunami prin explozii nucleare in oceane ca diversiuni si intimidari in transmisia scrisorii.

Vreau sa ma ajutati sa oferiti aceasta scrisoare mass mediei sau politiei libere in tara sau strainatate sa ma ajutati cu ceva ca aceste informatii sa fie cunoscute tuturor. Vor neaparat sa ma ucida si stiu cum se face intinerirea pentru o viata continua. Produc accidente pe cale ferata pentru ca dau scrisori in gari.

...

Pauzele dintre paragrafe imi apartin. Alooo, s-a terminat scrisorica. Marmota la telefon.

Sunteti pe receptie? Ati citit ce-am citit si eu???

Scrisorica e transcrisa aidoma, cu tot cu greseli.

Si se pare ca exista oameni care-l ajuta sa imprastie ţândulica. Un nene misterios cu privire sumbra si guler ridicat a strecurat scrisorica primejdioasa in compartimentul trenului in care aveam sa calatoresc, la un moment dat, pentru cateva ore prin minunata noastra tarisoara.

M-am simtit, pentru cateva clipe, ca-ntr-un film politist englezesc. Dupa care am realizat adevarul: creierul scrisorii este, de fapt, fratele lui Fernando Vidal Olmos. Simteam asta. Plutea in aer.

Iar daca va spune cineva ca este doar un alt caz stupid de paranoia, se va insela amarnic si nu va demonstra nimic altceva decat ca este un alt pion pe uriasa tabla de sah mondiala, pion mutat cu o abilitate malefica de niste minti nu mai putin intunecate, un caz pierdut care nu face altceva decat sa nege sumbrul destin care ne asteapta si ne va lovi pe toti cu o furie demna de Mephisto, Antichrist, Lucifer, balaurul din Super Mario sau Dagoth Ur din Morrowind.

Un comentariu:

ani spunea...

nu este adevarat...pt mine a avut loc atacul de la 11 septembrie. eu am informatii mult mai importante...acesta este un impostor:)))