joi, 4 septembrie 2008

Diverse (prostii)

Nu conteaza ziarul, toate suna la fel.

Care "toate"? Rubricile de mica publicitate, fireste, cu-ale lor "Diverse" siropoase.

Iata niste exemple, caci, stimati rasfoitori de blogosfera, nu-i frumos sa rad de unul singur:

Caut oameni (bine ca nu porci) pentru transport mobila, inclusiv un pian cu coada. (Intrebarea care se pune este urmatoarea: daca tot te muti, de ce apelezi la ziar? Prieteni n-ai???)

Cumpar muzica rock, Elvis Presley. (Si eu cumpar gust de ciocolata, iar Elvis canta, se pare, ceva putin diferit de rock.)

Caut de lucru cu ziua, pe o perioada mai lunga, doresc seriozitate. (Daca tot cauti pentru o perioada mai lunga, de ce nu te angajezi cu luna? Sau permanent?)

Familie tanara, dorim sa ingrijim domn/doamna in varsta in schimbul ramanerii in locuinta. Oferim dragoste, seriozitate, bani si tot ce trebuie pentru a nu duce lipsa de nimic. (Asta cu "oferim dragoste" e de mare porc. Sa i-o zica lu' ma-sa lu' tac'su lu' cine i-a compus anuntul.)

Ofer gratuit combina frigorifica defecta, se poate repara. (Probabil ti-e lene s-o cari jos de la etaj, ptiu ptiu ce smecher esti!)

M-am plictisit.

Prin postul asta vreau sa va semnalez (daca inca nu stiati) ca, citind rubrica "Diverse" in pagina de publicitate a oricarui ziar, aveti sansa sa va distrati muuuult mai mult decat v-ati putea distra citind rubrica de bancuri (proaste, mai mereu) a ziarului respectiv. Oricare-ar fi el.

Cat de curand, insa, o sa va demosntrez ca Fernando Vidal Olmos are un frate, si, mai mult! acesta este roman. Cu siguranta maestrul Sabato a omis sa ne vorbeasca despre el. Ma intreb, insa, ce se ascunde in spatele acestei omisiuni. O fi vorba de complotul universal al orbilor?... Brrrrrrrrrr!

Un comentariu:

Laura spunea...

Din aceeasi serie:

"Vand manusi pentru femei cu gaurele." (Femeile, manusile... ce mai conteaza...)