vineri, 30 mai 2008

Din colecţia "Cântă cucul, bată-l vina"

Vă anunţ din start că plozii cu vârsta mai mică de 18 ani n-au voie să pătrundă în tainele acestui post. Afară cu voi, obraznicilor! V-aţi făcut ghiozdanul pentru mâine dimineaţă?

După cum v-aţi obişnuit deja, blogul cufuritului este un blog fără false pudori, fără obrajiori de fată mare, roşii ca focul să-i bată norocul, e un blog în care îmi place să cred că strig realitatea, aşa cum o percep eu, pe numele mic.

Dacă tot trăim într-o epocă a pornografiei etalate cu emfază, să ne întoarcem puţin spre trecutul glorios al fenomenului mai sus amintit. Prin urmare, am deosebita plăcere de a vă prezenta nişte fotografii trimise de un prieten de-al meu (nu-ntrebaţi de unde le-a luat) cu nişte femei de moravuri uşoare de pe vremea lui Pazvante Chioru'. Cu piţipoance de pe la 1920. Cu nişte curve antice şi de demult.

Mi se par super tari. Am râs ca un dobitoc.
Asta de mai jos e chiar reuşită.

Şi... Cireaşa de pe tort! =)))))))Nici nu vreau să-mi imaginez ce zbâţ îi apuca pe bărbaţii de pe la 1920 când vedeau oricare dintre fotografiile prezentate de mandea.

Divagând puţin, am vaga impresie că relaţia cu o persoană de sexul opus se trăia altfel pe vremuri, sentimentele erau mult mai intense, totul decurgea după alte coordonate, nu neapărat de "calitate inferioară". Poate chiar dimpotrivă. Părerea mea.

Dacă tot am luat-o pe această pantă, veţi afla în curând cu ce probleme se confrunta societatea românească la începutul secolului trecut.

4 comentarii:

alecs spunea...

cool, vintage! foarte tare! da, trairile erau altfel, dar barbatii si femeile erau in esenta la fel, parerea mea.

fratausheanca spunea...

Stii de ce o sa rad, nu? :))
daca nu stii, aminteste-ti de faza cu bicul :))
Numa' bine, om nebun!!
Fratautiul ma asteapta ,iar satanistilor le e dor de mine :)).

Tomata cu scufita spunea...

Hai ma, ca in afara de cireasa de pe tort alealalte is chiar artistice. :P Io zic ca numa' ultima e pitzi. :P

puisorul cufurit spunea...

Alecs: Esenta ramane neschimbata forever and ever. Parerea mea. :))

Fratausheanca: :)) Traiasca bicul si rahatul! Apropo, io zic sa punem bicul pe Ietcu, sa simta ca viata nu e atat de usoara precum i se pare lui. Ce zici? ;;) Vreau sa-l vad chel si ras ca sa rad o luna.

Tomata: Artistele nu pot sa fie piti? :)) Ioi!