sâmbătă, 10 mai 2008

Despre lucruri abisale

Astăzi am de bifat nişte chestii trestii, două lepşe mici şi nişte (cică) binecunoscute site-uri de care e posibil să nu fi auzit nici voi după cum nici eu nu auzisem până nu demult.

Să nu ne-ncurcăm în fraze ca Hurezeanu şi să trecem la treabă.

Leapşă de la Tomata care se întreabă ce deschid cheile de la brelocul meu. Am putea s-o luăm aşa sau am putea s-o luăm invers, după cum puteţi observa, astăzi sunt foarte profund. Aş vrea să deschidă maşina mea personală, as vrea sa deschida uşa unui apartament fără rude de gradul doi prin el, aş vrea să deschidă porţile raiului vazut ca o Vama Veche fără cocalari, aş vrea să-mi deschidă ochii şi să văd totul de sus în jos şi, de ce nu, să pornească motoraşul bărcii, căci eu vâslesc aiurea.

Dar nu, cheile mele deschid doar uşa de la casa scării şi uşa de la apartament. Aia de la maşină nu mai prezintă interes, căci a scoate masina din parcare în condiţiile unui trafic oribil se numeşte autoflagelare. Şi nu-s amator.

Şi leapşă de la Mihaela (a.k.a. Blindgirl). Care mă îndeamnă să povestesc despre serviciile ce mă nemulţumesc la supermarketurile din oraşul meu.

N-am ştiut niciodată la care oraş să mă refer. Dar la oricare m-aş referi, n-aş prea şti ce să zic. Vorbind la modul general, mie nu-mi plac supermarketurile. Au şi ele avantajul lor, intri acolo, îţi iei absolut tot ce ai nevoie, te usuci de bani şi pleci. Dar:

- aglomeraţia mă scoate din sărite;

- parada modei la care apelează piţipoancele îmi creşte nivelul (nervilor) sau îmi exacerbează potenţialul de miştocar;

- statul la o coadă imensă îmi aduce aminte, de fiecare dată, c-am avut platfus când eram mic;

- anunţurile alea cu "posesorul maşinii XXX este rugat să şi-o scoată de unde-a bagat-o" mă fac să cred c-am nimerit într-un aeroport;

- etc.

Pe când, la un mic butic de la colţul străzii, am ocazia să glumesc cu vânzătorul sau să râd de ratele la maşină ce reprezintă motiv de laudă pentru o altă vânzătoare. Asta dacă ies din bloc şi-o iau la stânga. Dac-o iau la dreapta, poate dau de-un copilaş blond venit să cumpere ulei, pe care una din vânzătoare îl întreabă (fără conotaţii sexuale, minţi bolnave ce sunteţi!!!) "ce mai face bărbatul nostru voinic", la care el răspunde sictirit "mă laşi? eu sunt un copil mic, un băieţel", "cum, nu eşti tu un bărbat?", "e-e!".

Şi, dacă tot a venit vorba de cocalari şi piţipoance, iată siteurile. Poate că le ştiţi, poate că nu. Primul pe care vi-l prezint e cel cu cocalari. Dar de cinci ori mai funny mi s-a părut cel cu piţipoance (mersi Lyna).

Însă n-aş vrea să pierdeţi esenţa. Click aici ca s-o vedeţi pe Crazy Frog. Citiţi şi ce ne spune nouă fătuca pe pagina ei de Hi5 sau dracu' ştie pe unde. E de geniu. =)))))))))))))) Deşi râd cu jumătate de gură. Judecând după aspect, poate are vreo deficienţă ceva şi de, nu se cade...

4 comentarii:

Anonim spunea...

bun asa , dar cam cufurit!
in rest esti tinerel, dar asta nu-i un defect la varsta ta.

Tomata cu scufita spunea...

=)) Am intrat si eu pe site-urile alea. Sa mor de ras. Am stat vreo jumatate de ora, dar m-am intors sa iti multumesc pentru ele. Cum fac unii afaceri din prostia altora. Bravo lor.

BlindGirl spunea...

hmm.. eu ador supermarketurile pentru ca vorbesc cu cei de la raioane, vorbesc si la casa, sunt prietenoasa ca si cu cei de la bloc, doar ca in supermaketurile alea mari nu mi se da orbit in loc de rest si nu se uita nu stiu cum daca citesc fiecare eticheta de pe fiecare produs inainte sa cumpar.

Insa niciodata nu am nimerit aglomeratie.. de obicei is prima la casa pentru ca merg in zilele de lucru, dimineata spre amiaza sa-mi fac aprovizionarile.

Nu m-am gandit niciodata ce se aude la microfon :) Acum mi se pare funny.

puisorul cufurit spunea...

Anonim: Fiecare cu skilurile lui. Eu ma cufuresc de tinerel, altii primesc cufureala taman la batranete.

Tomata: Daca esti baiat destept, nimic nu-ti sta in cale. :)))) Dimpotriva.

Blindgirl: Pentru ca tu mergi la supermarket-uri in SV. Vino in B. De la 10 e deja full. Si daca as vb de Radauti, n-as avea subiect de discutie. :))