luni, 3 martie 2008

Masturbare în grup

Cinci bărbaţi au format un cerc şi se masturbează, apoi ajung pe rând la orgasm. Unul este inhibat şi nu reuşeşte. Punct.

Analiză.

Avem de a face cu un grup format din cinci bărbaţi, unul de 25, altul de 24, doi dintre ei au 22 de ani iar cel din urmă are 19. După cum lesne se poate observa, cel din urmă este şi cel mai tânăr dintre ei, am putea spune, de asemenea, că este şi cel mai lipsit de experienţă dintre toţi în domeniul în care cei cinci profesează momentan.

Deşi acţiunea se petrece într-o cameră semiluminată, cu umiditatea având valori normale şi o temperatură medie anuală cuprinsă între 8 şi 11 grade Celsius (cam frig), am putea face lesne o paralelă cu ciobanii lui Preda, cei de pe câmp care se masturbau gândindu-se, probabil, la o oarecare Măria (Măria cu "ă", e foarte important). Dar nu facem, pentru că vrem să batem apa-n piuă.

Avem de-a face cu un grup mic, având o oarecare permeabilitate şi dând dovadă, fără doar şi poate, de o anumită coeziune internă şi de o relativă stabilitate. (iar batem apa-n piuă)

Structura grupului s-a modificat foarte puţin de-a lungul timpului, ultimul venit în cadrul acestui grup pe care l-am propus spre analiză fiind Georgel, cel de 19 ani care, prin faptul că nu a reuşit să ajungă la minunata stare de orgasm, dovedeşte o oarecare inhibare ce se datorează fie incapacităţii grupului de a absorbi un nou membru, fie slabei capacităţi de adaptare a lui Georgel la standardele, practicile şi regulile formale sau informale ale grupului, fie amândurora. (idem cu apa şi cu piua)

Nu putem şti dacă liderul formal sau informal al grupului este Ionel, cel care a atins primul respectiva stare de "nirvana fiziologică" şi/sau spirituală, sau Giculeţ, cel care a râs primul de Georgel pentru insuccesul său şi care s-a terminat pe sine insuşi, paradoxal, al patrulea. (deci dacă nu-i albă, e neagră)

Pardon, doamnelor.

Şi o putem ţine aşa până mâine, analizând şi iar analizând ceea ce ştiinţa, în demersurile ei, a hotărât să numească "masturbare în grup", existând, bineînţeles, şi alte câteva modalităţi de a denumi activitatea analizată într-un mod mai popular.

Cu asta se ocupă analiştii politici. Şi mă gândesc că, dacă "economist" înseamnă, mai mult sau mai puţin şi la modul cel mai general cu putinţă, "persoană care studiază economia", "analist politic" înseamnă "persoană care studiază partea anală/rectală a politicii; persoană care studiază fenomenul anal uzând de procedee politice".

Pentru că Badea are dreptate şi apreciez deosebit de mult iniţiativa lui de a aduce în emisiune un marinar şi un motociclist (de jucărie, bineînţeles) pe care-i pune să se bată. Pentru că asta fac politicienii noştri, se bat, îşi dau la ...oaie, anal(iştii) politici analizează iar poporul stă şi se uită aşa cum v-aţi uitat voi până acum la articolul ăsta (domnişoarele probabil vizibil oripilate) neştiind unde vreau să ajung.

Putem face uz de exemplul lui Badea sau putem face uz de al meu însă, în cel din urmă caz, aş vrea să adaug puţină sare şi piper specificând că Măria suntem noi, poporul şi că ne aflăm chiar în mijlocul celor cinci.

Analizam din nou?

Camera semiluminată e Românica noastră scumpă.

Avem doar trei orificii (dacă nu suntem punkeri sau emo), ce păcat, nu pot presta decât trei dintre cei cinci, respectiv cei de la guvernare. După care se schimbă rolurile şi locurile.

Georgel e fraierul care vrea să fure, dar e încă prea mic şi neimportant sau e inhibat de măgarii cei mari.

De vreo zece ani, unul dintre cei care prestează în mod activ nu se schimbă niciodată şi e minoritar.

Singurul moment de satisfacţie pe care îl avem este atunci când prestează Georgel (ăla care vrea şi nu poate).

În încheiere, avem nevoie de un şerveţel.

P.S.: Cei cinci care ne lasă întotdeauna în gură un gust pe care de amorul artei l-aş numi amar (deşi cunoştinţele mele în domeniu sunt limitate) sunt aleşi de Măria, deci SUNT ALEŞI DE NOI.

Asta aşa, c-o s-avem mintenaş parte de campanie electorală. Spor la vot! S-aveţi grijă ca ăia care o să vă astupe orificiile de-o să faceţi spume să fie înalţi, frumoşi şi dotaţi.

P.P.S.: Consideraţi analiza mea ca fiind vulgară sau puerilă? Da?...

8 comentarii:

Anonim spunea...

Mie mi se pare foarte interesanta paralelea :)

Lyna spunea...

smart thing ... dupa mine nu e vulgara comparatie ... e doar ... geniala .

alecs spunea...

ha!
ha ha!
da, frumos, intr-adevar. tare potrivita aceasta alegorie. acu nici nu stiu ce e mai bine, sa ii aleg eu pe cei ce... sau sa ii las pe altii sa o faca? oricum ai da-o, e o situatie lipicioasa din care iesi profund scarbit.

aikisan spunea...

Eu stiam ca economistul se ocupa cu economisitul :P

Nu cred ca e vulgar, doar badescian (de bine).

Anonim spunea...

cand ma gandesc ca unii viseaya sa fie diplomati

Simona spunea...

e geniala paralela.:)):))
m-am amuzat bine....
si nu eram oripilata eram doar foarte curioasa unde bati ;))
p.s.-nu votez :)
sau nu cred k o sa votez

puisorul cufurit spunea...

Bloodie: :) N-am vrut s-o fac neaparat interesanta, ci mai mult sa-mi reuseasca. Politica nu e nici macar interesanta.

Lyna: :))) Mersi.

Alecs: Eu ii las pe altii sa aleaga. Absenteismul la vot e cea mai mare palma pe care o poate primi clasa politica.

Aikisan: :)) Oricum, e la fel de vulgara precum e si politica.

Anonim: Si inCA CUm!

Simona: Ah, fii sora mea intr-ale absentesimului! :))

Simona spunea...

o sa fiu!
voi vota in cazul in care mi se pare ca e vre-un candidat mai ok. pana atunci refuz sa-l votez pe cel mai putin rau dintr-o balta de incompetenti.
tara asta poate multe, in tara asta au inceput sa se schimbe multe si incompetenta o distruge. vreau un om tanar, de incredere si competent la putere!!!
visez da da da! stiu!