sâmbătă, 1 martie 2008

De prin mândra capitală

Ideea de a posta vreo două fotografii mi-a fost dată de Alecs şi aducându-mi aminte că am şi eu nişte fotografii interesante, m-am gândit să le "dau share".

Îmi place fotografia dar nu sunt nici pe departe un specialist în acest domeniu, n-am studiat absolut nimic iar fotografiile de mai jos (mai aveam şi altele, dar se pare că pe celelalte nu le găsesc nici în ruptul capului) nu sunt deloc modificate. Pentru că nu ştiu să modific nimic cu niciun program. :))Vreo două au iz comunist. De aia-mi şi plac.

6 comentarii:

BlindGirl spunea...

a 4-a e superba! si zic eu care nu le am si nu ma prea interreseaza fotografia de prin orase, cu arhitectura si bla bla.

Eu zic sa pui un P/s ca daca e sa o foloseasca scotand un venit oarecare sau intr-o publicatie sau ceva ce scoate bani la randul ei sa se schimbe treaba cu datu' gratis... sfat prietenesc ca altii sa nu primeasca laude si venituri pe spinarea ta.

Lyna spunea...

sunt tari ;;)

puisorul cufurit spunea...

Blindgirl: Eh, nu-s ele intr-atat de valoroase incat sa-mi fie teama ca le va lua cineva. :)) Si la urma urmei, sa le si ia, ca fotografii frumoase se pot face oriunde. Multumesc mult pt aprecieri!

Lyna: Ms mult!

Tomata cu scufita spunea...

Ador fotografiile alb-negru. Nu stiu de ce. Timpul pare altfel in ele, chiar daca sunt facute azi. Imi plac mult pozele tale. Mai pune daca mai ai. ;) Si continua sa le faci, sunt superbe.

puisorul cufurit spunea...

Tomata: Si eu ador pozele in alb-negru, pentru ca mi se pare ca, daca acele culori care apar in poze nu se imbina perfect si nu sunt armonioase, nu pot decat sa strice... Alb-negrul ascunde defectele si scoate ideea fotografiei in evidenta. (n-am studiat, o zic intuitiv)

alecs spunea...

intuitiv o zici bine. si o pozezi la fel de bine :)