marți, 29 ianuarie 2008

Puişorul Cufurit...

Lyna şi Alecs s-au gândit la mine şi mi-au dat o leapşă prin care mi se cere să explic originile numelui blogului meu.

Puişorul Cufurit.

Totul porneşte, bineînţeles, de la Adam şi Eva şi de la izgonirea din Rai. Acelea par a fi originile absolute ale numelui blogului meu. Ce Big Bang, ce expansiune a Universului, ce evoluţie, rahat!Adam şi Eva.

De acolo au pornit toate şi s-a ajuns până în zilele noastre, când un anume Andrei şi-a (re)tras într-o bună zi adresă de mail, se săturase de cea veche şi a vrut ceva nou.

Şi şi-a făcut două. Una era chiaburul_insetat iar cealaltă era puisorul_cufurit, cea din urmă rămânând cea oficială. Pe care o dădusem şi unor profesori la facultate. Şi pe seama căreia se amuzau unii colegi, nu dăm nume, "dar tu ştii ce înseamnă cufurit?", "vai, nu, Luminăţia Voastră, a trebuit să Vă întâlnesc ca să aflu".

Iar într-o zi m-am luat la ceartă cu unul pe mess, şi ce-a făcut, ce n-a făcut, că mi-a spart parola, de mă suna lumea şi-mi zicea "bă nesimţitule, cum îţi permiţi să vorbeşti aşa cu mine pe mess", "stai, femeie, că nu-s eu". Sau "bă, da' pervers te-ai făcut în ultima vreme", "?", "lasă mă, că-mi place cum eşti acum", "aaaaa... dar nu-s eu, mi-a spart unul parola... şi zici că-ţi place???".

Şi uite aşa a apus sclipitoarea epocă a cufuritei adrese de mail. Mi-am făcut alta, cea care e pusă şi pe blog. Şi, în amintirea minunatului meu ID de mess care a decedat în urma unor circumstanţe nefavorabile, am denumit blogul aşa cum l-am denumit. Mai ales că lumea în care trăim se prezintă aidoma numelui pe care l-am ales. E fragilă, e cufurită şi pute.

Nu ştiu exact dacă Tomata cu scufiţă a primit leapşa asta, eu i-o trimit. Şi nu numai ei, ci şi Simonei şi Mihaelei. Dac-or dori s-o onoreze.

P.S.: Simona trebuie să vorbească întâi cu părinţii, îmi pare rău, ideea a fost a lor. :P

7 comentarii:

Simona spunea...

STAI K NU AM INTELES! cu ce parinti? :-?
mai am leapsa d la cineva. o sa o onorez. promit. da explica chestia cu parintii

puisorul cufurit spunea...

:)))) Pai... Nu ei ti-au dat numele, Simona (Stanescu), pe care apoi l-ai aplicat blogului? Le-ai cerut voie? :P :)) Rusinicaaaaa...

Simona spunea...

:)) :))
cred k prefer (re)memorari :))

Lyna spunea...

:)) si zici ca-ti place ? ... hey tot raul spre bine , acum puisorul cufurit e brand :>

puisorul cufurit spunea...

Pai nu??? O sa-l inregistrez. :)) Poate dau si eu pe cienva in judecata si fac rost de-un ban acolo, de-o bere in Piranha macar.

Tomata cu scufita spunea...

=)) Acu am aflat si eu istoria cufuritului. Of, as fi vrut sa mi-o spui in alte circumstante pe care nu ti le dezvalui, dar le vei afla la momentul potrivit. :) Merci de leapsa.Imi place, desi cred ca am mai dat explicatii pe undeva de ce ma intitulez asa. :P

puisorul cufurit spunea...

Chiar m-ai facut curios sa aflu la ce fel de circumstante te-ai gandit. :D