miercuri, 30 ianuarie 2008

Mulţumiri pentru feed-back!

Pentru că mi-au plăcut foarte mult comentariile voastre, nu prin vorbele de bine (obişnuit fiind să accept şi critici, dacă sunt exprimate civilizat), ci prin implicarea de care aţi dat dovadă în momentul scrierii lor, m-am gândit să nu răspund în mod "tradiţional" la ele ci să scriu un mic post.

Prin care să vă mulţumesc pentru răspunsuri, atât celor care au lăsat commenturi până acum, cât şi celor care vor mai lăsa şi de acum încolo.

Mulţi dintre voi mi-au spus că este blogul meu şi că trebuie să scriu în primul rând ceea ce simt eu şi nu neapărat ceea ce "se cere". Vreau să fiţi siguri de faptul că n-o să mă apuc niciodată să scriu despre ceea ce "se cere", atâta timp cât observ că modalitatea prin care se ajunge cu preponderenţă la mine de pe Google se referă la tastarea a două simple cuvinte: "jocuri porno".

Nu mă interesează divele, nu mă interesează nunta lui Chivu cu Adelina, nu ma interesează Becali, nu ma interesează IT-ul, ştirile cu morţi sau politica. De astfel de subiecte e plină mass-media. Şi dacă doriţi să citiţi despre astfel de lucruri, nu trebuie decât să deschideţi televizorul sau să citiţi zecile de bloguri care le tratează până la saturaţie.

Motivul pentru care am pus întrebările din articolul precedent ţin de nevoia unui feed-back din partea celor care citesc blogul, căci stilul oricum va rămâne acelaşi (cel puţin aşa sper) pe tot parcursul timpului în care mă voi ocupa de blog. Rostul întrebărilor nu era acela de "a mă da" după ceilalţi. Cel care scrie blogul işi alege targetul, şi nu targetul işi alege blogul pe care-l citeşte. Nu ţinta vine spre glonţ, ci glonţul merge spre ţintă.

Mă rog, n-are blogul ăsta efectul unui glonţ, fac şi eu panaramă de mine. :))

Prin urmare, mulţumesc, din nou, tuturor pentru feed-back-ul acordat, thanks Richie, Tomata cu scufiţă, Mihaela, Lyna, Cristian, Yukiame, Simona, Pit (Andreea, I guess) şi, of course, Frătăuşeanca (trăiască sataniştii di pi şientru!).

4 comentarii:

Pit spunea...

nope, guess again :p

puisorul cufurit spunea...

Hm... Nu mai cunosc pe nimeni caruia sa-i placa "pseudonimul" asta... :( Deci nu pot sa ghicesc! :))

Lyna spunea...

;;) n-ai pt ce .

Tomata cu scufita spunea...

;) Anytime.