marți, 15 ianuarie 2008

Brainstorming

Iată că postez pe blog destul de repejor pentru a nu vă lăsa prea mult în contact cu un articol care nu are legătură cu aproape niciunul dintre voi, ci doar cu văcuţa Joiana cu Stea în Frunte.

Toată lumea vorbeşte de sesiune, de presesiune, de săptămâna dinainte de sesiune, săptămână vizavi de care un prieten s-a exprimat foarte plastic.

Prin urmare, citatul zilei:

"Eu trec prin săptămâna asta aşa cum trece o furcă prin barabule, iar dup-aia merg să strâng barabulele care-au trecut printre dinţi..."

Ştie el ce ştie, mergea şi el la barabule când locuia la ţară. Mergeam şi eu pe vremuri, demult... Numai că mie nu-mi plăcea cu furca, io le-adunam cu mâna, nu mai trebuia să revin asupra rândurilor.

Însă, mai mult decât să le culeg de pe propriul ogor, îmi plăcea să le fur de la marginea luncii, să facem focuri, să ne distrăm ca haiducii... Ce vremuri...

Ieri mi-a sosit calcul meu cel nou, mă rog, unitatea. Pe bucăţi, pe componente neansamblate, şi, în neştiinţa mea, m-am blocat după ce-am montat placa de baza, mai departe n-am avut curajul să bag piuliţa. Acu stau şi mă uit la el până vine un prieten, săracul, să mă scoată din rahatul tehnologic pentru a mia oară, cred că are o karmă foarte încărcată de m-a dat Dumnezeu pe capul lui, aici, în blocul vecin.

Şi am nevoie de ajutorul vostru. Pe calculatorul de la care încă vă tastez îl cheamă Boris. Şi mi-e drag Boris ăsta, îl iubesc, nu chiar ca-n prima zi, dar totuşi îl iubesc, m-a slujit cu multă credinţă, cum a putut el, uneori mai prost, deh... Încă stătea pe baricade, cu toate astea m-am hotărât să-l schimb. Sau s-a hotărât tata, sătul să-mi tot dea bani cu ţârâita ba pentru aia, ba pentru ailaltă, "ia-ţi, bă, odată unul nou şi scuteşte-mă". Să trăiţi, plăcerea e de partea mea!

Organizez un brainstorming pe tema "Nume pentru calculatorul Cufuritului". Personal, vin cu trei propuneri, Borobudur, Prampanan şi Popocatepetl (mersi, Cristi!).

A! Pe motanul lui Cristi îl cheamă Borobudur şi-mi place numele ăsta cu draci. Mai că l-aş pune la propriul copil când l-oi avea... :)) Ar fi bun prieten cu un anume Radomir. Prietenii ştiu de ce.

Vă mulţumesc anticipat pentru idei! Vă pup, I'll be back as soon as possible.

Later edit: Aruncaţi o ureche pe-aici, eu zic că merită...

10 comentarii:

cav3ndish spunea...

Azulai :D

madlenec spunea...

Saluti si tie! Bafta la examene, sanatate multa si "te botez pe tine, robul lui Cufurici, sa ti se zica Condomitza". Si eu vineri si sambata am zacut la pat cu o gripa superba care inca persista. Acu' mi-am luat inima-n dinti si indraznesc sa scot nasul in lume (dar sa nu spui la nimeni, te-am citit pe ascuns:) ).

Lyna spunea...

si eu tot cu mana strangeam "barabulele" la tara :)) .. hm .. nume .. vad ca-ti plac alea cu b ... :-? ... boromir ? :))

Anonim spunea...

Pai,dak u esti cufuritul propun sa se numeasca cufurel sau cufurici nu,ce zici?

The Etzc

Tomata cu scufita spunea...

Io vreau sa stiu cine canta. Si dupa ce imi spui, propun ca pe computerul tau sa il cheme "Puisorul". :)

Simona spunea...

pepe nu-ti mai place, huh? =))
mie imi place Bozo! asa il cheama pe tel meu! ;))

Anonim spunea...

Popocatepetl...e cel mai potrivit nume...;)

puisorul cufurit spunea...

Va multumesc tuturor pentru idei. Pana la urma, eu cu mine si cu moi am votat si am stabilit ca noul calc se va numi Borobudur. Borobudur va saluta!

Tomata cu scufita spunea...

Mah, nu mi-ai spus cine canta.

puisorul cufurit spunea...

Carla Bruni - Quelqu'un m'a dit