marți, 4 decembrie 2007

M-am pişat pe mine

Pardon de aşa titlu. Cei mult prea sensibiloşi să dea exit. Că io-s băiat bun şi avertizez întotdeauna audienţa, din respect pentru toate categoriile de cititori care frecventează blogul ăsta.

Dar nici un altul nu e mai potrivit. Credeam c-am terminat cu activitatea asta acum mulţi anişori, dar iată că m-am înşelat.

S-o luăm însă uşor şi progresiv.

Spre mândra Bucovină am luat trenul. Io şi c-un prieten. La clasa I. Eu aveam permis iar el a luat o veterancă, dacă mi se permite aşa un feminin. Care a mai luat sub aripa ei protectoare şi low-costisitoare şi pe alţii, printre care şi-un... Hm... Hai să-i zicem individ uman. Care, atunci când ne-a văzut în compartimentul unde urma să intre şi Măria Sa, ne-a întrebat DE TREI ORI dacă aveam loc acolo, pe un ton cât se poate de răstit şi nepoliticos. "Da", "Da, avem loc aici", "Da, domnule, v-am zis că avem loc aici!!!", "Da' nu ma lua aşa tare, tinere", morţii mă-tii de bou.

Nu voia să stea. Că el credea că-s mai puţini, că el nu se milogeşte de nimeni (deşi el o abordase pe femeia-veteran), că el face şi drege, că el pleacă ('te dracu'!), că el nu merge cu spatele, "Domnule, dar ce vă interesează pe cine-a mai luat doamna, aveţi locul dv!!!", degeaba, pahidermul era imun la argumente.

Până la urma s-a îndurat dobitocul. Şi-a rămas. Din păcate. Că prietenarul meu a stat în compartiment cu el. Şi el, Tâmpenie Vodă, dormea. Şi la fiecare zece secunde arunca din picioare prin somn. Şi la fiecare a treia sau a patra aruncătură mi-l nimerea pe prietenar drept în fluierul piciorului, chit că stateau pe scaune faţă în faţă şi pe diagonală.

Iar faţă-n faţă cu acea macacă umană a stat la un moment dat şi-un tinerel, iar macaca, pentru că n-avea loc să-şi puna copitele, îl lovea pe tinerel peste picioare ca să-i facă lui loc şi pe jumătatea care nu i se cuvenea.

Eu habitam în compartimentul învecinat. Din când în când mai ieşeam să mă aerisesc. Nu ştiu cum se făcea că ieşea şi boul. Şi ma privea ostil, iar eu îl priveam asemenea. Mă porneam la o dezmorţire spre capătul culoarului, hop se pornea şi el în acelaşi timp şi pe direcţia mea, astfel încât, la întoarcere, să fiu nevoit să mă rujdesc de pereţi ca să putem trece amândoi, unul într-un sens iar celălalt în altul, că era şi burtos, animalu'.

Astfel încât mi-am zis că fac ceva pe neamu' lui şi m-am dus să exemplific la budaibeer, unde CFR-ul se pişă pe noi nu numai la figurat, dar şi la propriu. Că eu ma pişam acolo unde trebuie să se pişe orice om civilizat şi tot ce făceam sărea cu mare presiune în sus din budă. În susul căreia mă aflam eu. Şi mă nimerea. Nu-mi explic fenomenul, nu mi s-a mai întâmplat. O fi fost vreo rotiţă care se învârtea înăuntrul budei, o fi fost curentul, o fi fost camera ascunsă, aştept sugestii.

15 comentarii:

Simona spunea...

cred k a fost una dintre experientele nefericite q trenul! smile, let it go!:))
trebuia sa-l iei si p domn q tine la baie sa-l folosesti p el p post d tinta!:))
si despre nefericita intamplare. chiar nush c sa zic...adik :-? nus' baiat si nu prea imi explic fenomenul. aveai tu presiune mare? :-/

puisorul cufurit spunea...

Cred ca presiunea era ok. :))))) deci nu m-ai lamurit. :))

Lori spunea...

Asa-ti trebe' daca calatoresti la clasa 1 (scuza-ta-mi fie cacofonia. Tare asta cu presiunea. :))
O sa-mi intreb prietenii masculi(ni) si-o sa revin cu amanunte.

puisorul cufurit spunea...

Abia astept noi amanunte. Insa eu cred c-am fost norocos ca am mers la clasa I. Daca mergeam la a II-a, mi-e ca ma pisam in buda si din buda ar fi sarit cacat.

Lori spunea...

vai, si mai scuzata cratima aia pusa aiurea. Am postat dupa multe ore de nesomn. Revin dupa ce dorm.

miclowan spunea...

:))
de asta inca n-am patit

Cip spunea...

fantastic mecanismul...pot doar sa imi imaginez si sa ma rog sa nu mi se intample vreodata:)

baghy spunea...

nu inteleg cum se poate intampla asa ceva

Lori spunea...

Am revenit. Am intrebat diversi masculi, dar nu avut astfel de experiente. Analizand problema, cred ca este vorba de un comportamnet deviant al jetului de pipi. Nu te impacienta prea tare, comportamentul deviant e generat de factori externi, sociali(tipul ala poate sa fie unul dintre factori)si nu de temperamentul individual al pipiului.

puisorul cufurit spunea...

:))) Multumesc, Lori. Problema incepe sa se clarifice intrucatva. Dar pe alta panta decat ma asteptam. Tocmai mi-ai daramat teoria conform careia eram la camera ascunsa... Cred c-o sa ridic problema in fata unui specialist in psihologia pipiului.

Lori spunea...

Tin sa te contrazic. Comportamentele deviante se studiaza la sociologie. Cred ca daca indepartezi sursele (externe) poluante nu ai nevoie de psiholog. Dai bani degeaba, nu de alta.

puisorul cufurit spunea...

Tin s ate contrazic. Partial. Comportamentele deviante se studiaza si la psihologie. Acu stau in cumpana daca sa ma indrept spre psihologie sociala sau spre psihologie judiciara... :))

Lori spunea...

Ei, m-ai prins. Psihologie chiar ca n-am citit si nici n-am de gand. Dar cred ca o sa-mi iau in curand un psiholog. Dai consultatii? :)

puisorul cufurit spunea...

:)) Depinde de client. :P

Lori spunea...

Depinde de client? si cam dupa ce critetii ii alegi?