sâmbătă, 3 noiembrie 2007

Timida revenire

Revin intr-un mod foarte timid pe blog, dupa o pauza de foarte multe zile, caci ce altceva pot sa fac, oricum trebuie sa revin prin multe alte locuri, mai ales acolo unde se vadeste absolut necesar (oare si la facultate?), dupa cum spuneam, revin cu un post scurt in care doresc sa fac un anunt pe care il gasiti la fel de bine si pe Magaroii culturali, si anume acela cum ca "formatia" Magaroii si-a facut debutul in Clubul Presei din Iasi, reusind in dese randuri sa ridice auditoriul in picioare si sa-l indrepte spre usa de iesire, situatie care ne-a dat aripi muzicale si am perseverat cu si mai multa ravna si ardoare, caci cum altfel te poti remarca, si am epuizat un foarte bogat repertoriu.

Un concurent demn de luat in seama a fost muzica ce deja se auzea in Clubul Presei, muzica foarte buna -n-o luati drept ironie pentru ca nu e- (pentru amatorii de locuri ce trebuie vizitate intr-un oras, nu-l ratati pe acesta, il gasiti pe Stefan cel Mare, la subsolul blocului Guliver), dar pe care noi, cu plamnanii nostri de Bucovineni crescuti in aer curat si cu mancare sanatoasa, am reusit s-o acoperim, nu fara un considerabil efort.

De remarcat este faptul ca d-l Vitalie, cel de la care Magaroii si-au cumparat chitarele (si nu doar ei, Andreea stie de ce) s-a aflat in incinta Clubului si, sunt convins de asta, ne-a admirat in strafundurile sale sufletesti pentru ravna de care am dat dovada in promovarea artei muzicale.

Inca un lucru de remarcat este acela ca Magaroii au avut chiar si un spectator VOLUNTAR, care, dupa cum spunea celalalt magarus (OOO) pe Magaroii culturali, a avut si el un cuvant de spus, usor de cantat, la inceput timid, apoi cu din ce in ce mai multa abnegatie ne-a secondat, ma rog, tertiat, pe tot parcursul evenimentului.

Acesta a fost doar inceputul. Caravana magareasca porneste prin tara, o sa fiti surprinsi s-o aflati chiar in orasul vostru, asa ca fiti pe faza si cu ochii-n patru, puteti castiga niste clipe extraordinare ce va va sui pe cele mai inalte culmi ale artei muzicale.

Hasta la vista!!!

Un comentariu:

Lyna spunea...

:)) peste 10 ani .. vezi multimea frenetica . cu tricouri cu magaroii .. asteptand sa intre pe stadion pt concert .. :)) .. daca tot esti pe net alea alea .. ce id ai ?