joi, 22 noiembrie 2007

Pornopolitica

Nu exista zi in care sa nu se gaseasca cineva sa ma intrebe daca ma duc la vot. Intotdeauna il intreb surprins pe cel curios, "care vot?", "cum care, ma, ala de duminica!", "nu, draga, nu ma duc la vot duminica", "de ce nu te duci, ce fel de cetatean esti?", "uite ce fel de cetatean sunt, unul care nu merge duminica la vot...".

Dupa indelungi negocieri, admit sa merg la vot daca persoana respectiva, cetateanul model, vine si ma ia de-acasa si ma duce dupa aia si-n Regie la o bere pe buzunarul ei. Altfel am treburi mai importante de facut.

Priviti, de exemplu, agitatia aia cu alegerile europarlamentare. Fiecare anonim se trezeste ca vrea in Parlamentul European. Statiile RATB, stalpii, panourile publicitare, statiile de metrou, TOATE sunt impanzite cu panouri reprezentand diversi indivizi (inclusiv boul de Becali cu moaca lui de individ cu retard mintal, mai retard decat Bulisor in bancul cu merele) care vor sa ne convinga pe noi ca EI sunt cei mai potriviti pentru a ocupa un fotoliu de europarlamentar. Hai sictir!

Sunt atat de satul de ei si de campaniile lor electorale, de promisiunile lor, implicit de minciunile lor, dar si de noi ca suntem prosti si punem mereu botul la tampeniile pe care le debiteaza si la linguselile lor, incat mi-e teama c-o sa procedez c-un panou de-ala electoral asa cum am procedat odata si cu placuta aia de la granita cu Ucraina pe care scria "Frontiera de stat! Trecere oprita!".

Iar PSD-ul...Culmea tupeului! Nu-i asa, bai dobitocilor, ca-i greu sa nu mai fiti la putere? A? Ma spanzur cu voi de gat, da' folosesc un streang de calitate ca sa nu se rupa, la cat de grasi sunteti, mafiotilor...

Politica-i o curva, iar eu nu obisnuiesc sa ma duc la curve. Mai ales in zi de duminica, cand popa-i in biserica. Prin urmare, nici la vot...

P.S.: Sunteti indignati de afirmatia mea cum ca politica-i o curva? Dar Cicciolina ce cauta in Parlamentul Italiei, Zavoranca in PRM si cum de Alina Plugaru vrea in PLD? Cin' se-aseamana se-aduna!

7 comentarii:

miclowan spunea...

:)) doamne deci eu refuz sa cred ca numitele domnisoare/doamne nu sunt de moralitate indicutabila

Simona spunea...

se voteaza duminik??? :O

Simona spunea...

stai k am trimis comentariu inainte sa citesc tot blogul. cine e Alina Plugaru? c ai facut q granitza cu uracina si c se voteaza duminik?europarlamentarii??? pe ce planeta traiesc? de ce aflu mereu ultima?
oricum. super blog!!!"la fiekre 4 ani oferi pastile,k un traficant de bile"

Lyna spunea...

.. uite un roman care gandeste .. foarte bine ! nu te du :)) .. nici eu nu m-as duce daca as avea 18 ani :-" .

Lulu. spunea...

am doar 17 aaaaaaaaaaani :))

baghy spunea...

tottal de acord. politica e o curva. bagami-as penisul in ea

puisorul cufurit spunea...

:)) Poate mi-as baga si eu, da' chiar asa, duminica?... Daca era luni, marti, mai mergea... Dar sa ma manjesc duminica?...