miercuri, 10 octombrie 2007

Completari

Ia sa dau un click si sa-i opresc pe satanistii aia de la Metallica din cantecul lor inchinat diavolului (asa-i, domnu' Guta?), si sa aduc o miCA COmpletare la articolul precedent, si care suna cam asa: greselile de exprimare savarsite de mandea, in orgasmul sau intelectual, sunt intentionate, voite si neintamplatoare. Si ma bucur foarte mult ca sunt persoane care chiar citesc ceea ce scriu eu, cu toate ca au fost avertizati, in repetate randuri, ca pe blogul asta nu vor gasi nimic interesant.

Din moment ce, de vreo doua sau trei zile, ma tot pornesc sa ajung pe la facultate si deviez pe traseu, nu prea am mare lucru de scris. Despre ce sa mai scriu? Despre eternul trafic de rahat din Bucuresti? Despre scarbele alea de controloare din 601? Ca tot veni vorba, azi le-a dat unu' teapa, a zbughit-o in timp ce-mi controlau zeloasele alea cartela, si bine-a facut. Starnind indignarea unui batranel, "tineretul din ziua de azi, si daca era si el c-o fata, ce-ar fi zis fata despre el?". Eu cred ca, daca era c-o fata, nu mai fugea. Sau gresesc?...

Sa scriu despre faptul ca n-am reusit sa simt ca a venit toamna in Bucuresti decat dupa ce am intrat in Piranha? Cadeau frunzele. Cainii aia latra mereu. Terasa era aproape goala, si multi dintre clienti stateau inauntru, semn clar ca vara e departe in urma.

Sa scriu despre eternele mamici care inca stau cu bebelusii in fata blocului pana la ore tarzii din noapte, fumand langa ei si suflandu-le fumul in fata? Da-le dracului, mai mult de doua randuri nu merita.

Sa scriu despre concertul aproape zilnic pe care-l dau in casa, la chitara pe care nu stiu s-o folosesc adecvat, langa peretele care desparte sufrageria mea de vecinul profund antipatic de langa apartamentul meu?

Sau despre faptul ca n-am reusit sa citesc decat treizeci de pagini in ultimele sase zile?

N-o sa va spun nimic din toate astea, caci tot ce-a fost de povestit, am povestit deja in randurile de mai sus.

Voi reveni ulterior cu alte posturi, cand durerea mea de cap o sa ma lase dracului sa si gandesc. :D Ups!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Welcome in the club...:))