joi, 4 octombrie 2007

Citatul zilei (imi apartine)

"Marii oameni ajung mari tocmai pentru a-si povesti prostiile facute atunci cand erau mici."

Cu asa "debitatiuni", n-o sa ajung "mare" in veci si nimeni n-o sa auda de trasnaile pe care le-am comis inca din frageda pruncie, pentru ca pe nimeni nu intereseaza prostioarele unor anonimi. Da' ia sa vina Basescu sa ne povesteasca cum spala pisica turnandu-i apa in cap cu galeata, cum a fost zgariat IN GURA de aceeasi mata, cum scotea dintii fetelor potrivnice (mai de printr-a patra, cand a prins curaj si s-a saturat sa mature cu el prin clasa toate pitipoancele), cum se incaiera in curtea scolii, cum se scuza ca n-a invatat la romana pentru ca i s-a oprit curentul in cartier si lumanari nu tine in casa, sa vedeti cati simpatizanti atrage. Sau sa ne zica Tariceanu cum punea frana cu moaca la sanius, moaaaama, ce tare, mare pezevenghi Tariceanu asta. Cum rupea el castravetii de pe toate straturile vecinilor de la tara si cum imprastia cuie pe carosabil, scumpul de el...

Dar daca vine Gheorghita, sau mai stiu eu ce anonim (ca mine) si ne povesteste exact aceleasi lucruri, ce credem despre el? Cam prostanac Gheorghita asta. Cauta-ti ma ocupatie, fa si tu rost de-o femeie, lasa dumele. Hai, valea de-aici!

4 comentarii:

Lyna spunea...

cata dreptate ai :| .

Hellene, tomata cu scufiţă spunea...

Mai, stai asa. In primul rand nou facem parte din generatia de tineri care e considerata de cei mai in varsta: "tineretul din ziua de azi." Cand ne-om transforma si noi in oameni mari si om scapa de titulatura asta, celorlalti o sa li se pare distractiv pentru ca nu mai avem pecetea teribilismului copilariei si adolescentei. Acum duntem deocamdata stigmati. Cat despre afirmatiile celor doi, sincer, in ochii mei ii mai umanizeaza, adica imi place sa aud oamenii vorbind si despre viata lor, nu numai despre cariera si tot timpul sa arboreze masca de la lucru.

Darie Ionut Alin spunea...

Leapsa http://aidphoto.blogspot.com/2007/10/parfum-de-blogger-leapsa.html

puisorul cufurit spunea...

Pai ei nici nu le-au zis, sunt tampeniile facute de mine (ma rog, o parte infima din ele). Ma intrebam ce-ar crede si ce-ar zice lumea daca ei le-ar povesti. Si ar zice de bine, li s-ar parea grozave, cum ni se par si ale lui Creanga, desi celebrele "Amintiri din copilarie" nu sunt cu nimic mai grozave decat amintirile unui mare numar de oameni. Totul tine de persoana care le povesteste si de umorul pe care-l arboreaza.