sâmbătă, 4 august 2007

Perseverenta

Mi-a ajuns la urechi o povestioara draguta in care protagonistul e un cunoscut de-al meu, si m-am gandit sa v-o povestesc si voua asa cum mi-a fost povestita si mie, ca sa sterg, macar de-o idee, impresia de baiat revoltat pe societate. Caci oricum nu sunt intr-atat de revoltat precum as putea sa par daca ma judecati in functie de amaratul asta de blog.

Este vorba despre D.F.. Se facea ca era, pe-un picior de plai, pe-o gura de rai, impreuna cu niste prieteni de-ai lui, cu corturile, la Putna la schit. Unii dintre voi recunoasteti locul. Am baut si noi pe-acolo. ;) Betie mare, galagie, alea alea.

Vine un nene politist. Care ii cere domnului D.F. sa se legitimeze. D.F. spune un cu totul alt nume, si anume cel al unui tovaras de bautura care se preumbla prin padure si care-si face subit aparitia. Concluzia e ca politaiul pleaca suparat, ca ce, e luat de prost?

Da.

Pe la 3 dimineata, baietii pleaca dupa bautura. Cu masina. Probabil ca D.F. era la volan. Si probabil beat. Merg ei ce merg, opresc, se dau jos din masina. Unul era mai beat decat restul. Crita. Pune mana pe-o bata si da intr-un copac. O masina se apropie, iar D.F. ii face semn cu mana sa opreasca. Asa i-a venit lui. Si culmea, era masina politiei. Nu-i comic???

Ce faceti aici? Ce face colegul tau? Pai da cu bata intr-un copac! Ha ha ha! (asa intrebare, asa raspuns) Actele masinii, cer politaii. Pai nu le am, sunt la Sebi. Dar Sebi unde e? Doarme in padure... Ha ha ha!

Nu e o povestire delicioasa?

Politia pleaca. Cand pornesc insa masina, D.F. fuge dupa ei si-i opreste. Atentie aici!!! N-aveau cumva o cheie de Dacie, ca a inchis si nu mai poate intra!!!

Si-a luat amenda 1 milion. A facut gura. Si i-au dat 5 milioane. Cel cu bata a luat si el 2 milioane.