sâmbătă, 4 august 2007

In Scotia au fost interzise cuvintele "mama" si "tata"

Am citit pe-un blog pe care-l apreciez, si anume acelasi http://www.visurat.ro/ pe care vi l-am mai recomandat si cu alta ocazie (risc sa par un obsedat), o chestie care m-a lasat cu gura cascata. E vorba despre eterna obsesie a unor oameni de pe globul pamantesc de a combate discriminarea, ajungandu-se uneori la situatii nu doar comice, dar si tragice. Tragi-comice, desi termenul mi se pare prea dulce. Iar mie nu-mi mai vine sa rad cand aud astfel de bazaconii. La fel cum nu mai rad, asa cum radeam odata, cand il vad pe Becali.

In continuare, dau un copy-paste direct de pe blog.

Minunati-va.

In Scotia au fost interzise cuvintele “mama” si “tata”(Preluare de pe NovoPress Romania)Oricat ar parea de socant, acest lucru chiar se petrece! Ca urmare a unei politici intitulate “Toleranta zero fata de limbajul discriminatoriu”, “Serviciul National Sanitar din Scotia”, impreuna cu organizatia activistilor homosexuali “Stonewall Scotland” au emis la inceputul acestui an un manifest cu statut de directiva, intitulat “Dreptate pentru toti - Provocarea cea mare”.Poate cea mai stranie prevedere a acestui document este interzicerea folosirii in institutiile medicale a oricarui termen ce face trimitere la structura traditionala a familiei! “Atata vreme cat homosexualii, lesbienele, bisexualii, transexualii au copii, orientarea sexuala sau identitatea genului nu are nici o legatura cu buna crestere a copilului”. Astfel, cuvinte precum “mama”, “tata” sunt trecute la index.De asemenea, este condamnata si folosirea unor expresii precum “sot si sotie”, considerate si ele ca fiind jignitoare la adresa cuplurilor de acelasi sex. In document este recomandata utilizarea altor cuvinte. De exemplu: “mama si tata” vor deveni “rude apropiate” sau “ingrijitori” , iar “sotul si sotia” - “parteneri”!Lobby-ul homosexual a mai reusit de asemenea impunerea in toate institutiile medicale obligativitatea afisarii in locuri cat mai vizibile (sali de asteptare, saloane, cabinete) a imaginilor reprezentand cupluri de acelasi sex.O alta prevedere cu valente tragicomice a acestei directive este schimbarea fiselor medicale de inregistrare a sexului pacientului, ele urmand sa contina din viitorul apropiat trei rubrici: Masculin, Feminin si… Altul!

Astia nu sunt normali! In loc sa lupte, de exemplu, pentru combaterea discriminarii saracului in favoarea bogatului sau a omului cu bun simt in favoarea nesimtitului, ei se caca pe ei cu eternele faze cu homosexualii, transexualii si alte bazaconii, de o sa incep eu, barbatul normal caruia ii plac femeile, sa ma simt discriminat, in favoarea unuia caruia-i place sa si-o traga-n cur. O sa ajung sa ma simt discriminat ca nu mai pot folosi un cuvant drag mie, "mama", in favoarea unuia care nici nu are de ce sa-l foloseasca, pentru ca el, saracul, a fost crescut de doi tati.

Nu am nimic cu homosexualii, n-au decat sa si-o traga-n cur cat vor. Asta nu e treaba mea. Treaba mea e atunci cand toate canalele de televiziune urla si ma intoxica pe mine cu stiri despre paradele homosexualilor si despre initiative anti-discriminare. Treaba mea e atunci cand ma lovesc zi de zi de nesimtirea tiganeasca si sunt acuzat ca discriminez atunci cand il numesc pe tigan, "tigan". Caci el e persoana de etnie rroma, desi din mosi stramosi e cunoscut drept tigan.

De ce nu avem si noi, astia normali (pentru revoltati, "normal", in DEX, e definit drept "ceva care este aşa cum trebuie să fie, potrivit cu starea firească, obişnuit, firesc, natural"), parada oamenilor normali? Parada heterosexualilor? De ce? De ce se cred ei in masura sa faca parada? Mi-e teama ca propriul meu copil va incepe sa beneficieze, din partea societatii, de modele de comportament din ce in ce mai indoielnice, si asta pentru ca noi, cei majoritari, hai sa spunem normali, nu ne promovam normalitatea cu atata agresivitate precum isi promoveaza anormalii, anormalitatea.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Mda, si cand apar prin orase afise care spun ca familia traditionala e in pericol apar catalogari ca "homofobi", "incuiati" sau alte etichete.

Adica te baga la parnaie daca zici "mama".